Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan találtatok rá az...

Hogyan találtatok rá az "álom"kutyára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő talált rám:)

KErítésen keresztül etettem másfél évig, de nem ez volt a lényeg. NEm az élelem volt neki fontos, egy simogatásért, egy jó szóért is olyan hálásan nézett...sokáig megszakadt a szívem, ha ránéztem, mert úgy gondoltam, nem lehetek a gazdája. De akkor már csak az volt a fontos, hogy rendes családja legyen. Azt hittem, mindenkinek ő kell, annyira tökéletesnek és szeretre méltónak látom. PErsze szívesen babusgatták, de hazavinni, otthont biztosítani neki? Így mégis hozzám került:)

Egyébként egy keverékről van szó. Ő a mindenem.

2009. szept. 4. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első bullterriremet egy kutyavásáron láttam meg,6 hónaposan,nyomorult állapotban.

Megsajnáltam,megvettem,pedig azt sem tudtam,mi a bullterrier,csak annyit,hogy veszélyes kutya :).Jingo volt a Tökéletes,a csodakutya,az egész állat 20 kiló szeretet.

A mostani úgy lett,hogy az alom minden tagját ölbe vettem,dédelgettem,és Bütyök nyalta meg a képemet.Párom mondta:"Na szívem,én már látom,kit fogunk hazavinni".

Így lett a társunk Majrés Mátyásné Ezredes Asszony.

2009. szept. 5. 06:34
 13/15 anonim válasza:
100%
Én Bonyhád-ra mentem a Westimért.Találkoztünk a Tulajdonossal és amikor a kutya meglátott elkezdte csóválni a farkát és ugrálni . Nah innen tudtam hogy ő az én kutyám.
2009. szept. 5. 10:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,hogy legtöbb esetben a kutya választ.
2009. szept. 5. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és amióta megszülettem kutyát akarta. 3 éves voltam amikor mamáméknál születtek kisvizslák, mindig köztük voltam, már akkor is imádtam a kutyákat. Minden ünnepre mindig kiskutyát kértem, de sose kaphattam meg. Nagymamám vizslája azóta már nem élt, de befogadott 5 éve egy husky keverék kutyust, akit nagyon szeretek és én sétáltatok. Igaz ez nem az volt amire vágytam egy SAJÁT kutyára, de szerettem. Január vége felé barátnőmmel és a kutyáinkkal sétáltunk, amikor egy kóbor kutya odaszegődött hozzánk. Barátnőm hazavitte, mert szerettek volna egy másik kutyust is. Csakhogy nem jött ki egymással a 2 kutya. Visszahozta ide, és nagyon sokat gondolkodtunk, mi legyen telefonáltunk ezerrel, de senki. Végül megfűztem anyumat, hogy nálunk tölthesse az éjszakát. Hát azóta nagy harcok árán, de megtarthattam és imádom és ő is imád :) Számomra Ő a Tökéletes kutya. <3
2009. szept. 5. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!