Hogyan találtatok rá az "álom"kutyára?
Ő talált rám:)
KErítésen keresztül etettem másfél évig, de nem ez volt a lényeg. NEm az élelem volt neki fontos, egy simogatásért, egy jó szóért is olyan hálásan nézett...sokáig megszakadt a szívem, ha ránéztem, mert úgy gondoltam, nem lehetek a gazdája. De akkor már csak az volt a fontos, hogy rendes családja legyen. Azt hittem, mindenkinek ő kell, annyira tökéletesnek és szeretre méltónak látom. PErsze szívesen babusgatták, de hazavinni, otthont biztosítani neki? Így mégis hozzám került:)
Egyébként egy keverékről van szó. Ő a mindenem.
Az első bullterriremet egy kutyavásáron láttam meg,6 hónaposan,nyomorult állapotban.
Megsajnáltam,megvettem,pedig azt sem tudtam,mi a bullterrier,csak annyit,hogy veszélyes kutya :).Jingo volt a Tökéletes,a csodakutya,az egész állat 20 kiló szeretet.
A mostani úgy lett,hogy az alom minden tagját ölbe vettem,dédelgettem,és Bütyök nyalta meg a képemet.Párom mondta:"Na szívem,én már látom,kit fogunk hazavinni".
Így lett a társunk Majrés Mátyásné Ezredes Asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!