FONTOS! A fele tap, fele hus etrend jo lenne a kutyaknak?
Ha az ember nyersen akar etetni, akkor kb 40% húsos-csont, 30% hús, 30% zöldség/gyümi.
Az a baj azzal, amit kiterveltél, hogy ha így eteted a kutyád, akkor meglehet, hogy csak a húst fogja enni, ami egyoldalú táplálkozáshoz és fogyáshoz vezetne. Az én kutyám biztos, hogy így tenne. -_-
Nem csak húst adnék, hanem csontos húst és zöldséget/gyümölcsöt is.
Mindenképp külön etetésként javasolnám én is, mivel más a táp és a rendes kaja emésztési ideje.
Ill. az egyensúly sem mindegy. Pl. a húsnak foszfor tartalma van, ami kivonja a kalciumot a szervezetből, tehát, ha a Britnél nálatok minden oké, akkor ha csak húst adsz hozzá, okozhat némi gondot, így mindenképp adnék neki pl. farhátat is a rendes husi mellé.
Én BARF (nyers) étrend szerint etetek, hús, csontos hús, zöldség-gyümölcs + kiegészítők. Csak ajánlani tudom :)
Mi is olcsón jutunk husihoz, olcsóbb az 50 kg-os kutyám etetése, mint ha Brit Care-t adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!