1honapos kutyaknak lehet tejet adni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 19:52
1/10 anonim 

válasza:

A tehéntejre ha jól tudom nagyon sok kutya érzékeny. Nem tanácsos adni neki mert meghajthatja.
Kecske tejet azt kaphat bár az élég drága, vagy van baba kutyáknak való tápszer.
2/10 anonim 

válasza:

én mikor kicsi volt a német juhászom egy idős állat doki mondta hogy a tejet fel kell higgítani vízzel kb 1 l tejhez 2 deci vizet és felkel forralni utána nem fogja meghajtani nekem bevált
3/10 anonim 

válasza:

Tejpotló kutyatàpszert lehetne inkàbb adni...de ha elkezdödött a hozzàtàplàlàs akkor àztatott tàpot lehet neki adni vagy konzervet jól össze pépesítve esetleg egy kis màjkrémet...remèlem egy kicsit tudtam segiteni! :) ja, milyen kutyus?
4/10 anonim 

válasza:

Én semmilyen korban nem adnék neki.
Ha anyatej helyett adnád,akkor vegyél kutyáknak való bébitejet,vagy ha ne adj úristen a mama kutya nem élne,akkor keress egy épp szoptató pótmamát.
5/10 anonim 

válasza:

A tehéntej hasmenést okoz és egyébként is sokkal alacsonyabb a fehérje-tartalma, mint amire szükségük van a kicsiknek. Ha gond van, vegyél tápszert esetleg kecsketejet. Bár anyagilag a tápszerrel szerintem jobban jársz.
6/10 anonim 

válasza:

Kidobva találtad a kutyát? Vagy meghalt az anyja?
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válszokat:) bernáthegyi keverék:D és már nemnagyon jön az anyakutyának a teje sőt...
2013. jan. 29. 14:44
8/10 anonim 

válasza:

Tápszert vegyél és abba áztass be egy kicsi tápot. Először majdnem folyékony legyen, aztán naponta lehet egyre pépesebb. Ilyenkor már egyébként is el szokták kezdeni átállítani a kölyköket szilárd táplálékra. kb. 6 hetes kortól gyakorlatilag szárazon is mehet majd a táp.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:)
2013. jan. 30. 17:07
10/10 anonim 

válasza:

egyáltalán nem lehet nekik tejet adni, felnött kutyáknak sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!