Hogyan szoktathatom le kuvasz kutyámat a tyúkevésről?
Felügyelet nélkül ne maradjanak egy területen az állatok.
Kerítsd el a baromfikat erős és magas kerítéssel a kutyától.
Pont ilyen problémánk van.2 bullterrier,bent laknak a házban,kertbe kijárnak+napi nagy séta kint a pusztán.
A szomszéd áttévedt csirkéit,kacsáit azonnal leölik és békésen kajálni kezdik.
Ajánlom, hogy nézd a youtube-on a Póráz két végén c. filmet! Abból sok ötletet meríthetsz!
Nézd meg egy huzamban az első mondjuk 20 részt, rájössz majd magadtól is a megoldásra az alapján a műsor alapján! Nagyon tudom ajánlani, minden kutyatartónak kötelező lenne!
De az én tippeim:
1. villanypásztor a tyúkól körül
2. megtanítani neki a "hagyd" parancsot, és titokban lesni, ha odamegy a tyúkól felé, kihangosítón beszólni, de a kutya ne lásson téged! meg fog lepődni és ha párszor ez előfordul, elvileg abbahagyja!
3. jól eszik a kutya, elég változatosan? lehet az is a gond! a kuvasznak védenie kellene a többi állatot a portán, nem megenni, ez ha jól tudom, a kuvasznál nem normális!
és egy kérdés: ha sétáltatás közben egy idegen meg akarja simizni a kuvaszod, hogy reagál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!