Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Némileg véreset pisil a...

Smiley55 kérdése:

Némileg véreset pisil a kutyánk, a székletürítés után ismét kakilópózt vett fel de csak 3-4 csepp vér jött ki. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

A kutyánknál pár napja azt vettük észre, hogy nagyon sokat iszik és bepisil. Ezután azt lehetett észrevenni, hogy mintha kissé sántítana. Majd úgy tűnt tüzelni fog. Pár cseppet vérzett de elég rövid időn belül elmúlt. Bágyadt, étvágytalan, viszont sokat iszik. Panelházi kutya, de semmi baja nincs a lábának. Amikor leakarom vinni sétálni, akkor nem sok kedve van lemenni, inkább fekszik. Ha leértünk és pisil akkor (kicsit) véres a pisije. Kakálnia is kellett, kakilt, majd még egyszer előtérbe helyezte a kakilópózt. Ekkor már csak 3-4 csepp vér folyt ki, (kb. akkora mint amikor tüzel.) És azóta a tüzelés mintha elmúlt volna (kb. 1 napig tartott) ez több ideig szokott és mintha nem bírna menni, de látszólag nem sántít.

Nagyon féltem, mi lehet a baja?

2013. febr. 2. 08:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja igen a szöveget nem olvastam végig
2013. febr. 2. 13:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Tegnap este sikerült találni egy állatorvosi ügyeletet. Megnézték, méhgyulladásra gyanakodtak. De mivel nem volt benne biztos leborotválta és elküldött minket egy másik helyre ultrahangra. És sajnos ott más derült ki...

Szegény kutyának májdaganata volt, amit eddig semmi nem előzött meg és nem is gondolt rá senki. Ekkor már tudtam, hogy nem lesz jó vége. Visszamentünk az ügyeletre, ott megnézték, előtte vért is vettek. Még egyszer megvizsgálta az orvos, megnézte a vért és a veséjét. Kiderült, hogy veselégtelensége is van. Illetve sárgaság. Mint kiderült a sárgaságot egy kullancs okozta betegség végett lett sárga. Babosás volt. Erre se mutatott eddig semmi jel, hiszen nem láttunk és nem éreztünk benne egy kullancsot sem. Mint kiderült a sárgaságon lehetett volna javítani infúzió kúrákkal, de mivel májdaganatos volt így már maximum csak 1 hónapja lett volna hátra. Közben az is kiderült, hogy nem csak májdaganata van, hanem tüdő is. Nem akartam, hogy tovább szenvedjen a hűséges családtagom, ezért az eutanázia mellett döntöttem. Amikor meghalt..., vér is folyt a száján. Ekkor az orvos azt mondta duplán jól döntöttem. Mert vér volt már a tüdejében is.

Ha nincs a kullancs, ki sem derül a daganat...

2013. febr. 3. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:
:'(
2013. febr. 3. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Részvétem.
2013. febr. 3. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Szegény kutya :(( A tüdőben azért találtak daganatot, mert áttétes volt már.

Részvétem !

2013. febr. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!