Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Némileg véreset pisil a...

Smiley55 kérdése:

Némileg véreset pisil a kutyánk, a székletürítés után ismét kakilópózt vett fel de csak 3-4 csepp vér jött ki. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

A kutyánknál pár napja azt vettük észre, hogy nagyon sokat iszik és bepisil. Ezután azt lehetett észrevenni, hogy mintha kissé sántítana. Majd úgy tűnt tüzelni fog. Pár cseppet vérzett de elég rövid időn belül elmúlt. Bágyadt, étvágytalan, viszont sokat iszik. Panelházi kutya, de semmi baja nincs a lábának. Amikor leakarom vinni sétálni, akkor nem sok kedve van lemenni, inkább fekszik. Ha leértünk és pisil akkor (kicsit) véres a pisije. Kakálnia is kellett, kakilt, majd még egyszer előtérbe helyezte a kakilópózt. Ekkor már csak 3-4 csepp vér folyt ki, (kb. akkora mint amikor tüzel.) És azóta a tüzelés mintha elmúlt volna (kb. 1 napig tartott) ez több ideig szokott és mintha nem bírna menni, de látszólag nem sántít.

Nagyon féltem, mi lehet a baja?

2013. febr. 2. 08:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Nézze meg egy állatorvos. nem tudom mitől van ez.
2013. febr. 2. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Bakker ha veled lenne ez te nem mennél orvoshoz?? Nem tudom én sem mitől van ez de vidd el minél előbb orvoshoz! Ne itt várd a csodát telepatikus úton nem tudunk gyógyítani....
2013. febr. 2. 10:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Gyulladás, nem is kicsi.

Komolyan itt várod, hogy megmondja valaki, mi a baja a kutyának?

Orvos kell neki, sürgősen !

2013. febr. 2. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Menjél állatorvoshoz sürgősen. A kutyád komolyan beteg.
2013. febr. 2. 10:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt én is gondoltam. Annyit kérdeztem mi lehet a baja,és nem azt,hogy elvigyem-e az orvoshoz.El fog menni orvoshoz,de szombaton nemigen találok állatorvost. Mellesleg a vizeletét megnézte valamelyik nap egy orvos,és annyit mondott,hogy semmi kórosat nem lát.
2013. febr. 2. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Azért azt te is érzed, hogy az az orvos egy nagy semmit mondott. Vérzik a kutya, szarul van.

Valami másik orvos kellene nektek. Itt sajnos senki nem fogja tudni megállapítani, mi is a baja a kutyádnak.

2013. febr. 2. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem valamilyen zsigeri problémája van (nem csonttörés pl). Nabumm. Még annyit, hogy valószínűleg gyulladás. Belegondolva, milyen sz.r egy felfázásos gyulladás, a kutyádnak valószínűleg komoly fájdalmai lehetnek - talán ezért nem bír menni.

Ennél többet itt nem kapsz. Szombaton (sőt, vasárnap is) kell lennie valahol állatorvosnak, ügyeletnek, akárminek.

Ezért mondjuk, hogy vidd el egy orvoshoz, lehetőleg olyanhoz, aki belgyógyászati ügyekben jártasak (s ne ahhoz, akinél a múltkor voltál).

2013. febr. 2. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Várhatsz vele hétfőig csak nem biztos hogy a kutyád kibirja addig. De ha mégis esetleg már olyan rossz álapotba lesz hogy nem lehet rajta segíteni. Te tudod.
2013. febr. 2. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
A prosztatája gyulladt be! Az előző német juhászunknak is ez volt a baja, kihívtuk a dokit adott gyógyszert meg mindent de kb. rá egy évre meghalt, mondjuk már volt a csípőjével baj meg minden( 12 éves volt!)
2013. febr. 2. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:
A nőstény kutyáknak nincs prosztatájuk... s feltételezem, hogy nőstény, mivel tüzelni szokott.
2013. febr. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!