Üdv! Meghalt a kutyusom,7 és fél éves volt és szívbeteg. Június elején derült ki a hónap végén meghalt! Mennyi időbe telik amíg ezt feldolgozom?
Sajnálom!
Bizony, elég hosszú időbe telik :-(
De mindig gondolj arra, hogy veled volt, a tiéd volt, és végtelenül szeretett!!!
Nekem 2010. május 23.-án halt meg szeretett kutyusom. Ő epilepsziás volt 7. életévét töltötte volna be. Van hogy a mai napig sírok ha videókat nézem, hogy milyen jól elvoltunk. nekem nagyon sokáig tartott míg felfogtam az egészet. Iskolába se jártam nem bírtam...annyira kikészültem..nekem ő volt a mindenem. barátaim se voltak csak ő volt nekem.
Azóta 1 éve találtam egy kiskutyát magamhoz vettem. Szüleim féltek..és azt mondták szerethetem..de ne annyira mint az előző kutyusom mert ha ő is epilepsziás vagy valami akkor ismét kikészülök.
Most tervezek menhelyről is kihozni egy kutyust hétvégén.
Mert hasonlít rá. Tudom nem őt kapom vissza de ekkora hasonlóságot még életemben nem láttam. :) Muszáj kihoznom.. :)
Részvétem a kutyusod végett! :(
Sok időbe telik míg feldolgozod...de gondolj arra, hogy ő fentről vigyáz rád és óv téged!
Azt még elfelejtettem írni..miután azén kutyusom meghalt...esténként hallottam mint amikor egy kutya bent szaladgál a szobámba és a szőnyegen a tappancsok hangja..Na ez picit félelmetes volt..vagy csak beképzeltem de mindig jobban aludtam mert olyan volt mintha mellettem lenne. Sokszor álmodtam, hogy tengerparton vagyunk és futunk egymás felé majd nyakba ugrik. és öleljük egymást...mint régen... :) Feldolgoztam..de még nekem is nehéz róla beszélni.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!