Nincs pénzem bechippeltetni a kutyámat! Mit tegyek? SOS
Persze rakja ki a kutyát...
Ember ne legyél már hülye, ilyenre nem mindenkinek van pénze pláne most, de attól még a kutyának biztos helye és kajája van, ennél több mi kell?
Meg ha orvoshoz kell menni akkor miből fizeted...
Valahogy megoldja nyilván, eddig is megoldotta.
Ne hogy azt hidd már hogy mindenki kapkod a kutyákért, pláne ha már idős.
Semmi garancia nincs rá hogy ha esetleg leadná menhelyre
vagy oda adná valakinek
(ilyen hülyeség miatt istenem...),
akkor az kitudná fizetni a kezelését ha az ugyanúgy jelentkezne ha nála maradt volna.
Tudod hány kutya van aminek még mindig jobb hogy van gazdája még ha az szegény is, mintha nem lenne?
Még egy kicsit bízom abban, hogy eltörlik ezt az egész chipes törvényt, több ilyen jellegű petíció fut az országban, csak az emberek legyenek bátrabbak aláírni. Mert ahogy te is írod, szereted a kutyádat, és még sokan vannak így, hogy ennek ellenére is ez az összeg megterhelő. Ezt olvastam egy helyen: "Ja vidéken sorban verik fejbe a kutyákat, majd dobják ki őket az út szélén! Makón 50 menhelyi ebet lőttek fejbe!
Hajrá emberek!!!" Ne akarjuk ezt, nem csak a törvényhozókon, hanem az ország emberein is múlik az állatvédelmi törvény: [link]
Olaszországban állítólag nem is engedélyezik. És ez az egész chip-ügy nagy valószínűséggel nem az állat- és embervédelemről szól, mert pl. akkor korábban már a bilétákat is kötelezővé kellett volna tenni. Én ezért a részemről nagyon ellene vagyok ennek a törvénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!