Hogy tudom lefárasztani a kutyámat?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem szaladgálhat mert sántít... pár napot várok, hogy ha nem múlik el a sántítás megyek röntgenre vele vagy dp szűrésre... amúgy egy 2 éves labradorról van szó aki pár napja sántít... és nem tudom, hogy most valami komoly baj van vagy csak meg húzódott vagy valami ami elmúlik magától.. szóval a lényeg, hogy nagyon fel van pörögve mert nem akarom erőltetni a lábát.. szerdán megyek vele orvoshoz ha addig nem múlik el:/2013. jan. 27. 20:39
1/2 anonim válasza:
Klikkerezz vele, az agyilag nagyon le tudja szívni a kutyákat. Nem kell nagyon bonyolult trükkökben gondolkozni, mondjuk legyen az az cél, hogy el kell döntenie egy 2 literes palackot. Erre a klikkerrel rávezeted, vagyis eleinte kattintasz, ha odamegy az üveghez, utána akkor, ha hozzáér és végül rá fog jönni, hogy ezt neki el kell döntenie. Ez neki iszonyú nagy agymunkával jár, de fizikailag egyáltalán nem terheli meg.
2/2 anonim válasza:
kedves válaszoló! a szellemi lefárasztás nekem is problémás, de ez nagyon jó ötlet, én is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!