Számotokra mi a kutyatartás legkellemesebb, és legkellemetlenebb része?
volt már ilyen kérdés nem rég a legkellemetlenebb részről.
Akkor én a hasmenést említettem,sajnos ilyenkor előfordul lakásba is,pár óránként levinni,látni hogy szenved,na meg a takarítás úgy hogy ne vegyél levegőt:))
Legkellemesebb része a hatalmas szeretet amit ad felém. Mindig örül nekem,sose tudunk betelni egymás szeretetével,megnyugtat a közelsége,az örökké boldog természete,kíváncsisága,imádom benne azt amit elértem vele neveléssel.
köszönöm a válaszodat! :)
azt elfelejtettem, hogy esetleg ha a kutya fajtáját, korát is odaírnátok.. :))
Legkellemetlenebbnek talán azt tartom, mikor néha előfurdul egy kis baleset...
Tényleg olyan jó érzéssel tölt el, hogy nem vagyok egyedül, mindig itt van velem, itt sertepertél és tàrsaságot ad! egy kutya az ember legjobb barátja :)) egyèbként bichon bolognese-m van, 2 éves múlt nemrég
A hasmenés is érdekes tud lenni, de azzal még megbirkózok, de nálam a hányás. Mikor valami miatt behány, és azt össze takarítani..na az elég durva..néha én is majdnem elhányom magam.
A legkellemesebb..nos, az sok van. Nem régen egyik éjszaka azt álmodtam hogy meghalt. Felébredtem nagy hirtelen, és ő pont akkor ugrott fel az ágyra és oda bújt mellém. Az nagyon aranyos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!