Szerintetek mi a kutyatartás legkellemetlenebb része és hogyan oldjátok meg?
Szerintem ha megy a kutya hasa :D
Volt olyan, h rájött a hasmars, csak a teraszra tudtam kiengedni, mert akkor ne mtudtam lemenni. Gyakorlatliag a fenekén pisilt. Valahogy felnyomtam egy lapátra és vittem a WC-be, de olyan undi volt, h miközben öntöttem ki, elhánytam magam. Szóval egyik kezemben a sz@ros lapát, a másikkal meg támaszkodok és okádok a WC-be. És az a szag azóta is azt hozza ki belőlem. Volt olyan, h olyasmi szagút kakilt kinn, képtelen voltam összeszedni. Hiába volt nálam zacsi, nem tudtam odamenni, ott kellett hagynom, mert már 5 méterre tőle is öklendezni kezdtem.
Hát igen, a fosás kellemetlen.
Az enyémnek szerencsére még nem volt ilyen gondja, számomra ami a legkellemetlenebb az az, hogy korán reggel fel kell kelnem miatta. Természetesen felkelek, de nem ez a kedvenc részem.
szerintem is a fosás:) Én kutyám allergiás még a levegőre is,najó ez túlzás de sokszor van nálunk fosás.
Kellemetlen hazaérni ilyenre,és sokszor én is öklendezve takarítok..És persze aznap 1-2 óránként cipelem le.
Hányásszagot is nehezen bírom,de az még a kisebb gond:)
Én a betegségeket tartom a legkellemetlenebbnek. Amikor levert, fáradt, nincs kedve semmihez, nem eszik. Aztán az izgulás, hogy ne legyen komolyabb baj, amíg másnap odaérünk a dokihoz, majd az izgulás azért, hogy ne legyen komoly gond, aztán az izgulás azért, hogy meggyógyuljon. Persze az anyagi vonzata sem kellemes ilyenkor, de a lelkemet jobban megterheli. Sajnos jó darabig kijárt nekünk a betegségekből. Az egyik kutyámnak volt valami parazitája, ami alkalomszerűen tört elő, akkor hányás, hasmenés, nulla kaja, levertség. 3 havonta előjött. Nagyon nehezen sikerült megszabadulnunk tőle és a végén már nagyon elvoltam keseredve.
Volt véres tüsszögés, akkor elaltatták, hogy megtudják nézni mi okozza, hazahoztuk, borzasztó volt látni a kifordult szemeket, azt, hogy bepisil, mert nem tudja tartani, de bevan tojva, hogy ezért le lesz szídva, látszik, hogy kellemetlenül érzi magát az eset miatt, és már a szívem szakad meg érte.
A másik kutyusomnál fülgyulladás volt, őt is bódították emiatt. Ugyanezt átélni...
Erdő szélén lakunk így minden igyekezet ellenére mindkettő volt már babéziás egyszer. Hát az pedig nem is részletezném. Miután megkapták a szurit, mindkettővel lent aludtam a helyükön és hol sírva, hol félálomban simogatva őket könyörögtem nekik, hogy éljék túl. :(
Húú, de jó, hogy nem fosósak a kutyáim:S Ez valóban igen kellemetlen lehet.
Nekem az, ha délelőttös műszakba megyek hajnalban, fel kell kelni fél ötkor, hogy kivigyem őket. A másik meg, ha beteg vagyok vagy nagyon rosszkedvű, akkor is ugyanúgy helytállni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!