Malinois vagy dobermann?
Figyelt kérdés
Egy jó őrző-védő kutya aki jó frisbee-re, és aki könnyen tanítható.
Más fajtát is írhattok.
2013. jan. 29. 18:36
11/22 anonim válasza:
Szilvi: ezzel pont én is így vagyok. Nincs gyönyörűbb, mint egy fekete dobermann, de Mo.-on nem túl jók a viszonyok dobi ügyben, na meg vágatlan füllel valahogy nem az igazi.
12/22 anonim válasza:
Hát azért megnézném, ahogy egy hovi vagy egy beauceron a hátadra ugorva elkapja a frizbit. Arról nem is beszélve, hogy valamelyik típusban kötelező a kutya felugrás közben történő elkapása és megtartása. Bár a kérdező nem említette, hogy mennyire akarja komolyan űzni de azért én ekkora kutyákat nem ugráltatnék nagyon, veszélyes lehet rájuk nézve.
13/22 anonim válasza:
vannak jó kennelek Magyarországon is, csak meg kell tudni találni.) Én örülök, mert én megtaláltam, 3-szor is:) (10 éves a legidősebb:) ) De tényleg csak vágott füllel farokkal az igazi!!!
14/22 anonim válasza:
Utolsó: ha nem vagyok túl indiszkrét, megírnád, hogy melyik kennelből van (esetleg privátban, ha ide nem akarok kiírni)? Puszta kíváncsiság vezérel
15/22 Szilvi & Argos válasza:
Erős pasik simán megoldanák a freestyle-t is ;)
De távolságiban simán felvehetnék a versenyt a többi fajtával
16/22 anonim válasza:
Hát de nem mindenki erős pasi... Én pl 50kg-os nő vagyok és a dobermann az álmom. Na most agyban én leszek a főnök, de erősebbé fizikailag akkor sem válok. És a távolságiban is pluszpontot ér ha jól tudom, hogy minden lábával a levegőben kapja el a korongot. Szóval én féltenék ekkora kutyát így ugrabugráltatni.
17/22 anonim válasza:
Malinois. Őrző-védőre mind a két fajta jó, de ha a frisbee is szempont, akkor egyértelműen mali.
Itt van pl. egy frisbee bajnok mali:
18/22 kutyajobbmintamacska válasza:
valaki mondta hogy a malinois rossz az orzo vedesre? http://www.youtube.com/watch?v=v2Uxdt4Tz4s mit ne mondjak rendorkutyanak tobbszor hasznaljak a malit mintt a nemetjuhaszt es rendes kikepzessel jobb mintt a rottweiler,dobermann,kau...
19/22 anonim válasza:
senki nem mondta, hogy a mali rossz ö.v.-re
20/22 kutyajobbmintamacska válasza:
olvasdd a 8. -at aztt mondta hogy az orzeshez nagy testmertek kell ami nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!