Szájszijat próbálta már valaki?
Én régebben kíváncsiságból kipróbáltam, "működik", de állítólag azzal is megtanulhat húzni a kutya annak ellenére, hogy a feje hátrafelé néz, arról nem is beszélve hogy ha megugrik és visszatartod szerintem komoly sérülést is okozhat. Szóval nem megoldás semmire.
Tanítsd meg rendesen sétálni, millió praktika létezik (megállás, megfordulás, póráz a másik kézben, jutalomfalat, stb) attól függően, milyen mélyre kívánsz leásni a probléma megoldása érdekében (vezéri pozíció megszerzése vagy tünetkezelés).
Én szoktam használni, bevallom, 3kutyával az itteni jégpályán az a biztosabb, megugrani se tudnak, és így szépen sétálnak. abban viszont igazuk van, hogy amint lekerül, ugyanúgy húzni fognak. De én is csak akkor viszem benne őket, ha nagyon muszáj, ha nem egyszerre sétálok a hárommal nincs rajtuk.
mivel staffi, lehet nem vezeted le rendesen az energiáit, próbáld meg séta előtt kicsit tornázni az agyát, az eléggé fárasztó számára, hátha úgy megy, de ha nem, nyugodtan tedd rá, csak ne rángasd vele, ha mégis húzna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!