Kutyám nagyon húz. Egyik ismerős azt mondta enyhén rúgjak a kutya 2 lába közé (mellkasához). Próbálta valaki e módszert?
Azt még senki nem mondta, hogy enyhén rúgj az ismerősöd két lába közé? :) Garantált siker, ha férfiről beszélünk.
Próbálj haltit használni. Az egyszerű, és hatásos. De ha kicsit tapasztaltabb kutyás vagy akkor egy sima egysoros fojtó, vagy retriever póráz is tökéletes erre a célra.
Egysoros fojtó van ló.aszt ér:(((
Sajnos ez megy mint egy bolond pedig udvaron él, egész nap szabadon van:(
Lány mondta ezt a "rugásos " módszert.Azt mondta ha kell meg is tapossa nem gatyázik de a kutya fél tőle látszik de úgy megy mellette mint egy kisangyal párszor előttem is bele rugott majd vissza rántotta ezt néhányszor megismételte azóta nem húz.
Akkor kipróbálom a haltit.
Halti helyett én retriever pórázt és klikkert használnék.
Nem anank kéne lennie a célodnak h a kutya féljen tőled hanem h boldogan, azért menjen melletted laza pórázon mert tudja h azzal okoz neked a legnagyobb örömet.
A kert semmit sem ér. Ott nem fog rohangálni a kutya magától, mint egy hülye. Mennyit sétálsz vele naponta és ezalatt mennyit lehet szabadon?
Egyébként ha a fordulós módszer nem vált be, akkor ott valamit rosszul csinálhattál, valószínűleg nem voltál következetes. Vagy csak sosem tudja levezetni a kutya az energiáit, ezért állandóan feszült. Ilyenkor a fizikai bántalmazás, rúgás csak olaj a tűzre. Ebből lesznek a harapások.
Nekem nagytestű bulldogom van, már felnőtt korában került hozzám. Eleinte nagyon húzott, egy nyűg volt a séta. Az egysoros fojtóval kb. 1 hét alatt annyi eredményt értünk el, mint semmi mással. És ő egy 50 kilós, tiszta izom kutya. Én meg vagyok 62 kiló.
Hogy használod a fojtót? Ha leírnád kicsit részletesen, akkor lehet, hogy tudunk segíteni. Mit csinál ha rárakod, hová rakod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!