Baj ha levágják a kutya bajszát véletlen? Pl. Kutyakozmetikában?
Figyelt kérdés
Nem lesz bajuk?2013. jan. 25. 09:09
1/10 anonim válasza:
lehet hogy hülyeség, de én úgy tudom, hogy azzal tájékozódnak...
2/10 anonim válasza:
Nem! Az csak a macskáknál gond, a kutyáknál ez nem olyan nagy baj...
3/10 anonim válasza:
Ha a bajszuk hozzá ér valamihez akkor becsukódik az azonos oldali szemük. Ez szimatolásnál meg bokorban közlekedésnél fontos ^^
4/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Szrinted, amikor pl az uszkárnak borotválják a fejét, akkor kikerülik a bajszot?
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi szépen! Felpontozok mindenkit! :)
2013. jan. 25. 10:02
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. A macskák tájékozódásához fontos a bajusz, a kutyáknál nem számít. Az enyémnek is le szoták vágni a bajszát. Semmi baja.
7/10 anonim válasza:
Sőt, ha megfigyeled, akkor azt is cseréli:)
8/10 anonim válasza:
Nem lesz baja, de azért van funkciója a bajusznak, ha lehet, legközelebb figyeljenek oda rá .)
9/10 anonim válasza:
Diesel23: kipróbáltam, tényleg pislantanak egyet, ha megérintem a bajszukat. :)
Nem lesz azért bajuk... pl az én egyik kutyámnak alig van bajsza, mégse megy a falnak. :)
10/10 anonim válasza:
Semmi bajuk nem leszek sok kutyának rendszeresen vágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!