Morog és kap felém a kutyus ha a tálja felé nyúlok miközben eszik?
Én Cesar-t nem szeretem, nekem nem egyértelmű amiket csinál. Olyan földöntúli az egész. Így nézz rá, így sugározz... :)
Victoria műsorában pedig teljesen konkrét módszerek vannak.
Ezért ha neked nincsen misztikus "veled született tudásod" mint Cesar-nak, akkor Victoriával jobban járssz. :)
5 hete van nálam a kutyus. :)
A játék elvételére is nagyon jó módszert tanultam ebből a műsorból ám. A nagyon egyszerűen megtanítható "hagyd" parancsot. Tényleg pofon egyszerű.
Hát hajrá. :)
Nekem is az első kutyám amúgy, és olyan szófogadó mint egy kisangyal. :) Hihetetlen gyorsan tanult ezekkel a módszerekkel.
Csak megfelelő módszerek kellenek, és következetesség, hidd el így minden rendben lesz. Ha valami meg nem megy olyan gyorsan mint szeretnéd, akkor ne add fel!
Nem kell túldimenzionálni ezt a kutyanevelés dolgot. Régen sem tették, mégis voltak jó kutyák. :)
Na ma elért sikerek...gondoltam megosztom.
Megtanulta,hogy leül, ott marad amíg elsétálok 2-3 métert, és ha hívom odajön.
Lementünk sétálni, ez mint meséltem katasztrófa tud lenni. Miközben épp elvonta valami a figyelmét és kajláskodott szólta, neki, hogy ül...egyből megfordul odajött a lábamhoz és leült (persze vittem a sétához is jutifalit:))
Etetés: raktam kaját a tálba leültettem, odavittem a tálat a szokásos helyre és csak akkor jöhetett oda amikor engedtem, addig ott ült 1 méterrel arrébb kb, igaz látványosan szenvedett, de ott maradt. Előtte persze 2-3x meg kellett ismételni, hogy megértse mi a helyzet.
Egy kis harapdálás volt, de hamar leállítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!