Embernek való sima multivitamin tabletta adható kutyának?
Figyelt kérdés
Nem adtam neki, csak ma megláttam, és eszembe jutott, hogy vajon adható-e neki. Ha nem adható akkor természetesen nem fogok neki adni belőle2013. jan. 27. 22:36
2/6 anonim válasza:
Nem adható. a kutyának más ásványi anyagokra és más mennyiségben van szüksége rá mint az embernek. lehet egy multivitaminban akkora a mennyisége egy számára káros összetevőnek amibe pl bele is pusztul, vagy "csak" hosszú távon károsítja a szervezetét
3/6 anonim válasza:
A hangsúly itt a vitamin minőségén és az mennyiségén van.
Az átlag multikat embernek sem adnám, mert szintetikusak.
A másik hogy a kutyának nem kell annyi minden mint nekünk, nekik más fajta dolgok kellhetnek nagyobb arányban mint ami nekünk kicsibe.
Olyan vitamint válasz ami természetes alapú, ezek drágábbak is de nem véletlen.
4/6 anonim válasza:
nem nagyon de szerintem nem is érne semmit
A legjobb vitamin és ásványi anyag forrás a kutyáknak szerintem a nyers husi mert a vadon élő ragadozók is azt eszik mondjuk ezzel ettetni a kutyát lehet hogy drágább lenne mint ha veszel kimondottan kutyának készúlt vitamint
5/6 anonim válasza:
az utolsónak igaza van azokat avitaminokat én se szedem inkább eszek gyömölcsöt vagy zöldséget
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 28. 05:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!