Kérlek, segíts választani: Profine, Josera, Brit, Brit care, Happy dog (nem prémium)?
Figyelt kérdés
Van egy rakat kutyám Eggyel indultunk, de az autóutak mentén mentettünk még hármat az évek során. Két kistestű kislány (1 évesek) és két nagyobb fiú van (németjuhász (50kg), helyimix-25-30kg).
Szeretnék nekik minőségi tápot adni, amennyire a pénztárcánk engedi.
Elolvastam minden összetevőt, és az itt található már felvetődött kérdéseket és válaszokat. Tudom a brit care gabonamentes, a profine csirkemájas és lazacolajos, a joserát meg mindenki dicséri. Mit tegyek?
A kistestűeknek josera mini wellt néztem ki. A nagyoknak még nem tudom.
Ha van tapasztalatotok a yum-yum, zoofast, ill. peteledel oldalakkal kapcsolatban, azt is nagyon köszönöm.
2013. jan. 27. 18:05
11/15 A kérdező kommentje:
nyert a brit premium lamb and rice.:)
2013. jan. 27. 19:38
12/15 A kérdező kommentje:
és a josera high energy, a kicsiknek. Nagyon köszönöm mindenkinek, rettentő sokat segítettetek.:)
2013. jan. 27. 20:13
13/15 anonim válasza:
Nekem a Josera Lamb&Rice nagyon jól bevált, és a kölyöktápjával is épp etetek most. NAgyon meg vagyok vele elégedve.
14/15 anonim válasza:
Nemrég kezdtem Brit Premium Lamb&Rice-szal etetni. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Ár-érték arányban az egyik legjobb. Úgy fest, hogy a problémásabb kutyám kakija is alakul, ráadásul nem is olyan sok. Én egyelőre a zacskóra írt mennyiséget adom, ami kevesebb, mint az előzőleg adott aktív táp.
15/15 My János 1926 válasza:
Érdemes lenne kipróbálni a Panzit is van abból is kisszemű táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!