Kérlek, segíts választani: Profine, Josera, Brit, Brit care, Happy dog (nem prémium)?
Van egy rakat kutyám Eggyel indultunk, de az autóutak mentén mentettünk még hármat az évek során. Két kistestű kislány (1 évesek) és két nagyobb fiú van (németjuhász (50kg), helyimix-25-30kg).
Szeretnék nekik minőségi tápot adni, amennyire a pénztárcánk engedi.
Elolvastam minden összetevőt, és az itt található már felvetődött kérdéseket és válaszokat. Tudom a brit care gabonamentes, a profine csirkemájas és lazacolajos, a joserát meg mindenki dicséri. Mit tegyek?
A kistestűeknek josera mini wellt néztem ki. A nagyoknak még nem tudom.
Ha van tapasztalatotok a yum-yum, zoofast, ill. peteledel oldalakkal kapcsolatban, azt is nagyon köszönöm.
Brit care-t ismerem, nagyon jó az ár-érték aránya. a felsoroltak közül szerintem ezzel jársza alegjobban.
zoofastot ismerem, néha kicsit lassúak, de az áruk miatt mindenképpen megéri.
Köszönöm, a high energy nagyon meggyőző, főleg, hogy külön figyelmet fordítanak az izületekre.
Köszönöm, neked is. Brit care, hát igen. Egy szól ellene, hogy több gazdi írta, hogy meghajtja az ebet, de gondolom, ez csak az átállás idejére igaz. Mindjárt elmélyedek ebben még jobban.:)
Visszatérve a joserára high energy a kicsiknek, a nagyoknak agilo, vagy regular?
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!!!
A britet végigtúrtam. Sajnos a Brit care ára, hiába csak pár ezer forint, hosszútávon nagyobb megterhelést jelentene nekünk, ekkora kapacitás mellett, úgy , hogy külön koszton lesznek. Igaz, azt olvastam, hogy ezekből a tápokból kevesebbet kell adni, mint a rosszabb minőségűből.
Még nézeget a brit care-t (sima britet nem nagyon ajánlják).
De most a josera lamb and rice vezet a nagyoknak, kicsiknek lesz a high energy. Én pedig lassan tényleg begolyózok a sok összetevőtől.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!