Palotapincsim már elég öreg,10+ éves. Mostanában elkezdett vonyítani ha nem vagyunk vele (a bokor alatt a hűvösbe szokott aludni), de eddig annak tudtuk be hogy unatkozik, vagy utánunk sír. Szerintetek?
Valószínűleg nagyon beteg, és fájdalmai vannak.
Kan, vagy szuka? A "lyuka" körüli labda-szerű dolog daganat is lehet, ha kan, pl. hererák.
Mindenképpen állatorvos!!! Első nekifutásra egy általános vizsgálat (szemmel, kézzel) + vegyen tőle vért, egy helyi ultrahang sem árthat.
Meg fogjuk vizsgáltatni állatorvossal amilyen gyorsan csak lehet, csak mi nem pesten élünk hanem egy kisvárosban, és nem mondhatni hogy van állatorvos. De a héten elvisszük.
Más: kesztyűvel megtapogattam a kis labda alakú kitüremkedést. Azt vettem észre, hogy igen kemény (tehát erősebb, mintha az oldalát nyomogattam volna). Szinte mintha kő lenne benne, vagy beton.
A kőkemény labda lehet pl. egy brutálisan betokozódott idegen tárgy, zsírcsomó, daganat... majd a doki megmondja.
Gyógyulást, jobbulást, ha műteni kell, mihamarabbi felépülést a kutyusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!