Mit tegyek ha az állatorvos egy féreg? (chip csalás)
a kutyát tenyésztőtől vettük, corgi kutyus. bécsben vásároltuk, de magyar tenyésztőtől. magyarországon lettek az ügyei intézve, chip stb, de a tenyésztő csináltatta és úgymond benne volt az árban, számlát is kaptunk meg minden..utána más orvoshoz jártunk vele, de gondoltuk ha már megvolt a chippelés akkor minek chipeltettük volna újra, hiszen úgy tudtuk hogy benne van..
ellopták sajnos....
2héttel az eltűnés után megláttuk egy menhelyen, hogy "talált corgi" berohantunk hogy valószínű a mi kutyánk mondtuk, a mi nevünkön van a chip meglehet nézni..mivel abban a tudatban voltunk hogy regisztrálva van..erről kaptunk számlát is, a "nyomozás" során kiderült hogy kamu adószámmal van a doki nyilvántartva, és állítólag nem is létezik..
az új dokinál lekellett volna olvastatni a chipet, csak sajnos olyan rémült volt szegény kutya az első látogatásnál , hogy elfelejtettem szólni miatta :(
Szörnyű helyzet lehet. Borzalmas belegondolni is, hogy a kiskutyám ott sínylődik egy hideg, nyirkos, mocskos menhelyen és nem érti hogy miért hagyom ott. :( Összeszorul a szívem. :(
Hol van amúgy? Illatoson?
Esetleg közös fényképed nincs a kutyával? Mert egy corginak is azért vannak jellegzetes jegyei és az lehet bizonyíték.
Én amúgy ezt annyira nem értem miért nem adják oda neked, hát ha valaki a saját kutyáját szeretné kihozni, akkor az illetőn is meg a kutyán is meglátszik, hogy igen, ők kutya és gazdája :S Arról nem is beszélve, hogy kisebbségiek pályáznak a kutyádra, hát én nem gondoltam volna, hogy odaadják az ilyeneknek is szerencsétlen kutyákat.
Mindenki sok lényeges dolgot leírt, ezért összefoglalnám:
- AZONNAL rendőrség - okirathamisítás, csalás miatt - ezzel azt is eléred, hogy SENKI nem viheti el a kutyád onnan, mert lefoglalt rendőrségi bizonyíték!!!
- amennyire lehet, folyton ott leszel a kutyád mellett
- addig is utánanézel a tenyésztőnek, az orvos nevének....mert ha kamuzott nem csak veled tette ezt
fényképeket most szedem épp össze nyomtatásra..( eddig csak gépen voltak fent, nyomtatva még nem)
szomszédokat pedig tényleg jó ötlet behívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!