Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha az állatorvos...

Mit tegyek ha az állatorvos egy féreg? (chip csalás)

Figyelt kérdés

a kutyát tenyésztőtől vettük, corgi kutyus. bécsben vásároltuk, de magyar tenyésztőtől. magyarországon lettek az ügyei intézve, chip stb, de a tenyésztő csináltatta és úgymond benne volt az árban, számlát is kaptunk meg minden..utána más orvoshoz jártunk vele, de gondoltuk ha már megvolt a chippelés akkor minek chipeltettük volna újra, hiszen úgy tudtuk hogy benne van..

ellopták sajnos....

2héttel az eltűnés után megláttuk egy menhelyen, hogy "talált corgi" berohantunk hogy valószínű a mi kutyánk mondtuk, a mi nevünkön van a chip meglehet nézni..mivel abban a tudatban voltunk hogy regisztrálva van..erről kaptunk számlát is, a "nyomozás" során kiderült hogy kamu adószámmal van a doki nyilvántartva, és állítólag nem is létezik..

az új dokinál lekellett volna olvastatni a chipet, csak sajnos olyan rémült volt szegény kutya az első látogatásnál , hogy elfelejtettem szólni miatta :(

2013. jan. 24. 10:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
igen, a chipszámot megpróbáltuk megnézni a menhelynél de kamu..kevesebb számjegy eleve mint aminek lenni kéne..
2013. jan. 24. 10:38
 12/30 A kérdező kommentje:
értem..hát lehetséges hogy az lesz hogy fizetek érte..ha kell a kutya teljes vételárát is kifizetem újra mert szeretem ezt a kutyát nagyon, és nem sajnálom rá a pénzt. a kihozás után pedig chippeltetem , regisztráltatom, és nyakörvet is olyat hogy kapni amibe belevan vésve az adatai
2013. jan. 24. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:

Szörnyű helyzet lehet. Borzalmas belegondolni is, hogy a kiskutyám ott sínylődik egy hideg, nyirkos, mocskos menhelyen és nem érti hogy miért hagyom ott. :( Összeszorul a szívem. :(

Hol van amúgy? Illatoson?

2013. jan. 24. 10:43
 14/30 anonim ***** válasza:
A tenyésztőnek azért nem volt az alomtestvéreivel ilyen chip gondja? Talán ő sumákolt azokkal a chipekkel. Milyen törzskönyve van a kutyának?
2013. jan. 24. 10:56
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg közös fényképed nincs a kutyával? Mert egy corginak is azért vannak jellegzetes jegyei és az lehet bizonyíték.

Én amúgy ezt annyira nem értem miért nem adják oda neked, hát ha valaki a saját kutyáját szeretné kihozni, akkor az illetőn is meg a kutyán is meglátszik, hogy igen, ők kutya és gazdája :S Arról nem is beszélve, hogy kisebbségiek pályáznak a kutyádra, hát én nem gondoltam volna, hogy odaadják az ilyeneknek is szerencsétlen kutyákat.

2013. jan. 24. 11:06
 16/30 anonim ***** válasza:
Közös fotó, barátok, szomszédok vallomása mind segíthetnek. Amióta megvannak a kutyáim ezerszám készülnek rólunk a közös fényképek és videók, szóval le se tagadhatnám, hogy az enyém. Biztosan tudod valahogy te is bizonyítani!
2013. jan. 24. 11:13
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki sok lényeges dolgot leírt, ezért összefoglalnám:

- AZONNAL rendőrség - okirathamisítás, csalás miatt - ezzel azt is eléred, hogy SENKI nem viheti el a kutyád onnan, mert lefoglalt rendőrségi bizonyíték!!!

- amennyire lehet, folyton ott leszel a kutyád mellett

- addig is utánanézel a tenyésztőnek, az orvos nevének....mert ha kamuzott nem csak veled tette ezt

2013. jan. 24. 11:27
 18/30 A kérdező kommentje:

fényképeket most szedem épp össze nyomtatásra..( eddig csak gépen voltak fent, nyomtatva még nem)

szomszédokat pedig tényleg jó ötlet behívni

2013. jan. 24. 11:38
 19/30 anonim ***** válasza:
Hol van a kutya? melyik helyen?
2013. jan. 24. 11:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL rendőrség, és két tanú veled, aki igazolja, h tiéd a kutya!!!! De tényleg MOST és AZONNAL!!!!!!
2013. jan. 24. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!