Hol kell bejelenteni hogy nincs beoltva egy kutya?
Így van. Nagyon agresszív egy jószág. Erre ment rá a kapcsolatom a volt párommal leginkább hiszen türhetetlen volt számomra hogy ha ők nem voltak otthon akkor nem mertem kimenni az udvarra mert féltem a kutyától, aki rám ugrott, felborított...
S leginkább attól félek hogy megharapja a gyermekem vagy csak megkarmolja mert az oltás hiánya miatt a gyerkőcöt kezelni kellene.
Tehát aggódom.
Most azt mondtam neki hogy csak akkor jöjjön a gyerekért ha tudja igazolni a kutya oltásait. Különben nem adom neki oda. Pedig a gyámügy meg fog bírságolni ha nem adom oda neki mert őket baromira nem érdekli a kutya. Azt mondta az ügyintéző hogy csak akkor érdekelné a kutya ha megharapta volna már a gyereket. :( Ilyen fantasztikus törvényeink vannak. :(
Hüm-hüm. . . .
SZerintem te az anyósodon akarsz bosszút állni. Amivel nem is lenne semmi baj. Csak nem kéne hülyének nézni(sem minket, sem az anyósod, és úgy általában). Szegény kutya attól nem lesz jobb állapotban, ha feljelented az anyósodat. Attól csak te leszel kielégítve.
Inkább oltasd be a kutyát. De te álszent módon azt írod, hogy csak a kutyának akarsz jót, meg a gyerekednek.
Félsz a kutyától? Ahh. . Ez probléma, de a fóbiákra is van gyógyír. Ha még nem harapott meg senkit, akkor úgy érzem, alaptalan a vád.
Valószínűleg büntet téged az élet, és jogosan.
Legalább itt, anonim módon kiélhetnéd az igazi agresszív mivoltodat, de te még itt sem mered ezt megtenni.
Hüm-hüm . . .
Az eszedbe sem jut, (ha mégiscsak a puszta segítő szándék vezérel) hogy megbeszéld a problémát az illetékessel. Jelentsd csak fel! Gratulálok!
Ha mégis tévednék, akkor elnézést kérek, de úgy érzem, hogy a mondataidból süt az agresszió.
Valóban nem vagyok tisztában a családi helyzetével, de azzal igen, amit leírt ide. Amúgy is, ne offolj. . . Én a kérdésre válaszoltam, mert ez volt a véleményem.
Nem olyan rendszert élünk már, hogy egymást feljelentsük, hanem hogy kommunikáljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!