Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 3 hónapos kiskutya és egy...

Egy 3 hónapos kiskutya és egy 2 éves nagykutya. Ti milyen gyakran sétáltatnátok őket? .

Figyelt kérdés
A kiskutyának gyakrabban és többször kellene sétálni, rövidebb távra. A nagy a hosszú sétákat szereti, nyilván kevesebbszer... Vajon mi a jó? Menjünk mindig együtt, a két kutyával, vagy esetleg a kicsit vigyem ki egyedül is?... Amikor hosszabb sétára megyek a naggyal, vigyem a kicsit is, és ha igen, mi van, ha elfárad?...
2009. aug. 31. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Én a 3hós kutyussal 2órát sétáltam egyszerre, szal bírja a strapát:)

Külön is vidd le, de a hosszú sétára mehetnek ketten.

2009. aug. 31. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát igen, ugye több kutya, több gond... Nekem háromkutyám van. És sokszor a fiatalat egyedülm viszem le, hogy tanulja a sétás dolgokat, hogy tudjak vele foglalkozni. Aztán persze lemegyünk együtt is. De a kiskutyát is mindig azon az úton viszem mint a nagyokat, és nincs semmi baja, bírja.Ha elfárad akkor mi van? Megálltok. Ennyi...
2009. aug. 31. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én együtt szoktam sétáltani 7 éves (kan) és 1 éves (szuka) kutyámat, mindketten szeretik a hosszú sétákat. Ha kertes házban laktok, mindkettőnek minimum napi 1x de jobb lenne a reggel-este. Ha lakásban napi 3x, de lehet hogy a kicsinek még többször van szüksége a pisilésre szal őt 5x...kb... :)
2009. szept. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!