Mivel gátoljam meg hogy elszökjön a kutyám?
van kerités? kan, vagy szuka? miért szökhet ki (tüzelő szukák miatt)? ivartalanitva van?
sajnos információ kiányában nem tudok segiteni.
igen, ivartalanítás.
Bár én ellene vagyok, de ha nem tudjátok megoldani másképpen (pedig biztos meglehetne) akkor ezt kell tenni.
Két méter magas téglakerítés volt, kutyám vizsla, minden éjjel kijárt. Lécmagasítást kapott a kerítés, a kutya pár napon belül "átalakította", hogy kiférjen rajta és továbbra is kijárt. A "kijárási tilalom" váltakozó sikerrel bírt, hol én újítottam hol ő. A falkavezér én voltam, a szökések éjjel történtek csak.
Ha a szemed láttára szökik el, netán TŐLED, akkor persze nevelési hiba, tanuld meg hogyan taníthatod meg vele, hogy nem mehet el, és hogyan taníthatod egyáltalán, hogyan éred el, hogy figyeljen rád.
Az ivartalanításra szavazók nem szoktak elcsavarogni? Netán őket is...? Szóval szerintem amíg meg lehet oldani a dolgot anélkül addig ne! Elképzelni egy olyan vizslát amely szétnézhetne a környéken de nem teszi - na ne!, az nem vizsla...
Ha nem nyilvánosan szökik akkor az útvonalát gátold ha nyilvánosan akkor meg tanulj és taníts.
Bocs a személyeskedésért, de emberi kényelmet, lustaságot a kutya ivartalanításával orvosolni... brutális gondolat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!