A kutyámnak nagy valószínűséggel bélelzárodása van, mit tegyek? (SŰRGŐS! )
Figyelt kérdés
Már több mint egy hete van rosszul. Nem eszik, alig iszik és nincs széklete sem. Régebben egy kolbászdarabot adtunk neki amin ugye volt műanyag és ahogy olvastuk az el zárhatja a beleit. Mit tegyek vele? A műtét már késő? Mennyibe kerül ez a műtét? Súlyos dolog?2013. jan. 21. 13:00
11/20 anonim válasza:
ma 13:42
Már ne is haragudj, de nem súgni kell az infót, hanem pontosan beírni a kérdést. Egy szóval nem említetted, hogy orvoshoz jártok.
Mit mondott az orvos? Mi volt a diagnózisa? Mire adta az injekciókat?
Ha ennyi idő alatt nincs változás, másik orvost kell felkeresni. Vinni a pontos jegyzéket az addigi kezelésekről.
12/20 anonim válasza:
Meg sem fordult a fejedben hogy másik orvoshoz vidd?
10-es vagyok.
Anysnak 3 orvos nem jött rá hogy mi baja a kutyának.
Ha nem találjuk meg a gödi klinikát,m meghalt volna a kutya.
Vidd egy másik kib@szott orvoshoz!!!
13/20 A kérdező kommentje:
És honnan szüljek még orvost? ... csoda hogy ez van a közelbe!
2013. jan. 21. 13:48
14/20 anonim válasza:
Én nem tudom, ha az én kutyám lenne beteg, a hátamon is elvinném akár a másik városba is, ha ott van másik orvos. Nem igaz, hogy nem tudod megoldani.
15/20 anonim válasza:
Busz, vonat, taxi, ne mondd már hogy egy ismerősödnek sincsen kocsija.
16/20 anonim válasza:
Tudja mindenki, nem mindenhol terem 100 méterekre állatorvos. Viszont nagyon sokan, ha egy bizonyos ideig a saját orvosuk nem képes megállapítani a betegség valódi okát, sőt, a kezelése semmit nem ér, akkor bizony utána keresnek , hol van lehetőleg azért a közelben jól felszerelt rendelő, ahol az általános megítélése az az orvosairól, hogy hozzáértők. Aztán bejelentkezik a gazda és valamilyen módon megoldja, hogy eljussanak abba a rendelőbe. Problémás a megoldás, elhiszem, de az még problémásabb, hogy a kutya "kezeléséért" fizetsz, és hatása egyenlő a nullával. Sőt, az állat állapota még rosszabbodik is.
17/20 anonim válasza:
Te, mi az a troghárság?
Egyébként igen, hiányos kérdésre rossz válaszok mennek, mégis honnan kellett volna bárkinek kitalálni, mióta jársz dokihoz vele?!
És igen, másik dokihoz kell vinni.
18/20 anonim válasza:
Én se tudom mi az a troghárság, viszont tuti nem adnék egy kutyának se műanyagot vacsorára.
19/20 anonim válasza:
Én képes voltam 85 kilométert vonatozni a beteg kutyámmal,hogy Pesten normális klinikán kezeljék.
20/20 anonim válasza:
lehet hogy nemcsak bélelzáródása van hanem inkább bélcsavarodása és ez is okoz bélelzáródást de ezt csak műteni lehet ezzel az a baj amelyik kutyának volt márn bélcsavarodása annak töbször is lehet főleg idős kutyáknál szokot lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!