A kutyámnak nagy valószínűséggel bélelzárodása van, mit tegyek? (SŰRGŐS! )
Egy hete?! Bakker, vidd orvoshoz! Azonnal! El is pusztulhat.
Nem is tudom, milyen jelzővel illesselek.... Szerencsétlen kutya.
Szóval műanyagos kolbászt adtatok neki, aztán a kutya rosszul lett, és ti egy hete nézitek, ahogy kínlódik, és még mindig a GYK-n kérdezed, mit csinálj.
Hát amit írnak: fogod és elviszed dokihoz. Vigyél pénzt bőven.
Nem tudom hol laktok, anyósom kutyáját a gödi klinikán szedték szinte aprópénzért össze.
Az a szerencsétlen is egy hetet kínlódott mire megműtötték, csak ott anyós vitte vitte orvoshoz, csak mindig szarhoz.
Gyakran szoktam itt emlegetni...
Meg azt is hogy kis híján meghalt addigra a kutya, bent tartották egy éjszakát megfigyelésre és infúziózni.
Orvoshoz, most! Ha van lehetőséged rá, gödre a profivetbe.
Kedves troghárkodó hozzászólók megsugom, hogy egy hete minden második nap(mert az orvos azt mondta hogy úgy) visszük ... és valami injekciót ad neki de nem javul...
SZÓVAL A TROGHÁRSÁG ÉS A KUTYA NEMVALÓ DOLGOT EL LEHET FELEJTENI!
Ma este is fogjuk vinni, mivel ma lesz a doki megint. Nemtudok mit tenni ha az orvos csak injekciót ad neki... és nem mond semmit.
Legelőször mikor elvittük aztmondta van valami dumo az oldalán a hasa tájékán. Akkor azthittük, hogy nyirokcsomó vagy daganat, de felszívodott, de a kutya nincs jobban söt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!