Ha egy kutya nagy valószinűséggel allergiás a gabonára akkor a rizst sem eheti meg? Mivel lehetne etetni?
Sajnos a kutyusomon allergiás tünetek jelentkeztek, vakarózik, kisebesedett meg kicsit megtagadt a pofája, szeme is viszket neki.
A csirkés tápot hiába váltottam le, nem változott a dolog, gyanitsuk, hogy a gabona lesz a bűnös, amikor konzervet kapott enni amiben nem volt gabona meg aroma anyagok sem akkor elkezdett javulni. Most megpróbálom megint ezt adni, de mit adhatnék még?
Vettem kutyaszalámit is, de most néztem, hogy abban is van gabona melléktermék igy ez is kilőve. Rizst sem ehet akkor igaz? Köszönöm a tanácsokat.
BRIT CARE Hypoallergén táp.
Azt evett az enyém is.
Brit tápból van többféle, gyártanak hypoallergént is.
Az enyémnek egy mérgezés után ment gallyra az addig kitűnő emésztőrendszere. Azelőtt a vasszöget is megette és jó étvágya volt... Fehérje allergiája van sok kutyának.
A kutya nem növényevő, hanem ragadozó, húsevő. A füveket azért rágja, hogy meghajtsa, vagy hányjon tőle.
Idiotizmus a spórolás miatt, hogy gabonával dúsítják a táplálékokat. Csirkecomb farrésszel kilónként 500 és 800 ft között van, ami egy jobb minőségű táp árának a fele. A kutyád nem lesz rá allargiás, de tovább is fog élni és egészségesebb is lesz.
Szia,
de a rizst akkor eheti, mert az gluténmentes és leginkább gabonáknál az allergizál.
DE! Nem biztos a gabonaallergia, nem lehet más összetevőre érzékeny?? Adalékok, művi vitamin...stb.Ja látom írtad..szóval kizárással próbálhatod ki, hogy a gabona-e a hibás-azt kap( kukorica,búza)-és kicsapja, akkor az. (Ui irtó drága az allergiateszt)
Addig a legjobb, ha tiszta húst kap zöldségekkel, gyümölccsel,- néha belsőséget,tejterméket. Főtt rizst is kipróbálhatod-persze mindent fűszerek nélkül.
Vagy (szerintem drágább, de egyszerűbb) nagyon jó minőségű konzervet(de vigyázz az adalékokra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!