Vizsga? (többi lent)
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok otthon az ilyenekben, ezért kérek segítséget.Tavasszal szeretnék tenni egy engedelmességi vizsgát. Valami nagyon alapot, egyszerűt, csak úgy kipróbálni. Agilityzünk, és DD-zünk, tudja az alap dolgokat is, ül marad, fekszik, szabadon követés (pórázzal még nem gyakoroltuk) Apportozni egyáltalán nem szeret, esze ágába sincs, még a füle botját sem mozdítja, az eldobott dolgok után. Lábnál szépen jön, és a helybennmaradás is jó. Írnátok valami olyan vizsgát, ami egyszerű, az említett pontoknak megfelel, vagy tanítok még hozzá valamit, csak apport ne legyen. :D Kell valami könyv, vagy valami, amibe eredményt írnak? Agilityzni suliba járunk, de ezt az engedelmes dolgot én tanítottam tréner nélkül, mert ami a közelben van engedelmes oktatás, az drága is, és nem tetszenek azok a módszerek, amiket Ők alkalmaznak. Amúgy a kutyám keverék, ugye az nem baj?
Trágár választ ne kérek!
Köszi!!
Engedelmes 3-as szintig nincs apport.
Bármelyik K99-es vizsgát szervező kutyaiskolában benevezhetsz egy vizsgára, nem kell oda járnod. Azért előtte 2-3 alkalommal célszerű elmenni, hogy szokja a kutya a pályát.
Az apportot meg lehet TANÍTANI olyan kutyának is feladatként, aki nem játékos :)
Ehhez kérhetsz segítséget bármilyen suliban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!