Dolgoztatok már olyan munkahelyen, ahová magatokkal vihettétek a kutyátokat?
Csak kíváncsiság. :) Sajnos engem pont a héten nem hívtak vissza egy ilyen helyről, ahol kollegina bevihette a sajátját. (mondjuk lehet hogy kettőt, és nagyobbakat már nem engedtek volna:D)
szóval, ha igen, mi volt a munkakör és mekkora a kutyád?:)
Én most is olyan helyen dolgozom :)
Amíg kölyök volt, addig hozhattam magammal - sőt, főnököm jön értem minden reggel, így az ő autójában ültünk :)
Kb. 5 hónapos koráig jött dolgozni velem, aztán onnantól már nem. Bullmasztiffom van.
Traktorkereskedésben vagyok irodavezető :)
öt hónaposan kihízta az irodát? :D
most jut eszembe, egyszer elvittem egy céges bulira a patkányom, ott bandázott a nyakamban :)
Én oktatásszervező vagyok egy pici nyelviskolában, ami egy családi házban van. Bármikor jöhet velem a kutyus, de azért nem akarom elkapatni, így kedden és csütörtökön hozom. Pénteken csak 13-ig van a munkaidőm, így tulajdonképpen csak két teljes és egy fél munkanapot van egyedül otthon. Így se elkapatva, se elhanyagolva nincsen. :)
Tegnap mondjuk mennem kellett egy megbeszélésre, így nem hoztam magammal, de helyette itt van most. Épp a lábamnál kuporog. :)
Igazság szerint féltek tőle :D :(
Ugye elég sok ügyfél jött be hozzánk, az én kutyám nagyon érdeklődő, mindenkihez oda akart menni. Bár a mai napig nem értem hogy lehet félni egy 5 hónapos kölyöktől (még ha nagytestű is), hiszen tök egyértelmű volt, h óriási csóvával megy oda mindenkihez, nem akar ő az ég világon semmi rosszat.
Persze volt olyan is, aki mondta, h hagyjam nyugodtan, engedjem oda - mondtam magamban, h ok, te akartad :D - akkoriban bokára ment a kutyusom, bárkivel is játszott, teljesen be volt zsongva a lábaiktól :D 1-2x még kuncogtam magamban, az ügyfelek is nevettek rajta, játszottak vele, aztán pár ilyen eset után mindig odahívtam magamhoz, mert láttam rajtuk, h kezdenek besokallni :D
De egyébként vannak olyan visszajáró ügyfeleink, akik a mai napig megkérdezik, h na, hogy van kiskutya, mekkora már? Aztán amikor mondom nekik, hogy 48 kg, akkor elképednek :D
lehet attól féltek, hogy szerelmesen összenyálazza őket :D
azért abban igen profik...:D
amúgy ismerős párbeszéd, bárhová viszem a lányokat, rajongótáboruk akad, nem bírják ki, hogy ne legyenek középpontban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!