Most lehet vagy nem lehet nyers húst adni a kutyának? És csontot?
Figyelt kérdés
Régebben mindig azt hallottam hogy nem ehet nyersen húst a kutya mert akkor vad lesz, most meg olvasom hogy van ez a BARF étrend. És a csonttal mi a helyzet? Most mégsem szúja ki a gyomrát a csirkecsont?2013. jan. 15. 23:00
21/25 anonim válasza:
Ha nem akarsz a zöldséggel szenvedni ott a Prey modell alapú etetés, ők egyáltalán nem adnak zöldséget, annyira nem ismerem az ő etetési arányaikat de a neten biztos vannak róla infók. Én BARF etetés hívő vagyok, nem akarom kifejteni de a PREY néhány momentumával nem teljesen értek egyet, ez nem jelenti azt, hogy a Prey rossz mert sok kutyát ismerek akik Prey alapon vannak etetve és semmi bajuk... sőt, pont olyan pozitívak a változások mint a barfnál
22/25 éjenek az álatok válasza:
Kutyának a csont nem való főleg nem az öreg kutyának !!
23/25 WictoriaP0 válasza:
A nyers húst azt nem tudom, de én nem adnék neki! Viszont a csont igenis megsebesítheti a gyomrát vagy a nyelőcsövét. Főleg a csirke. A marha és a disznó csontokra is vigyázni kell,de azok nem olyan veszélyesek.
24/25 anonim válasza:
a nyers hústól nem férgesedik be a kutya?
25/25 anonim válasza:
ma 18:54
Miért férgesedne be? A kutyáknak szánt hús általában vágóhídról származik. Ahol az emberi fogyasztásra szánt állatokat vágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!