Nyers zoldseg a kutyanak?!
Figyelt kérdés
van 2 csivavam 5 honaposak es imadjak a nyers zoldsegeket...nem tudom mennyire jo ez nekik... nem is merek nekikad i szinte semmit. viszont mikor fozok es esetleg le esik egy ket szem zoldseg egy ol rakapnak.pl burgonya paprika paradicsom zoldborso sargRepa.. a nyers paradicsomot annyira szeretik h ha el veszem toluk vonyitanak utana...mennmire tesz nekik jót a nyersség?#csivava #nyerset?!?
2012. nov. 27. 00:35
1/10 anonim válasza:
Krumplit ne adj neki, de répát és paradicsomot nyugodtan ehetnek.
3/10 anonim válasza:
Paradicsomot mért ne ehetnének? Nem hallottam még róla hogy nem kaphatnak. Van erről valami cikk vagy akármi?
4/10 anonim válasza:
Van egy összeállítás Diesel, de annyi minden benne van h evidens h hülyeség. Még csak a kisujjam körme is károsnak van benne felsorolva.
5/10 anonim válasza:
Jah oké :D
Egyébként én amit tudok az az hogy Hagymát, nyerskrumplit, szőlőt/mazsolát, nem kéne adni nekik ebbe biztos vagyok és rémlik valami a karfiolról de abba nem vagyok 100%ig biztos.
6/10 anonim válasza:
Az én kutyám köszöni szépen, de jól megvan hagymával, szőlővel és krumplival....
7/10 anonim válasza:
Én ezt nem állítom csak hallottam. Kutyaiskolába is mondták meg olvastam is. És ha nem adom nekik ezt a 3-4 dolgot abba meg nem halnak bele :)
8/10 anonim válasza:
Mehet nekik szinte bármi.
Én rendszeresen adok a kutyámnak gyümölcsöt és zöldséget.
Amit nem adok, azok a hüvelyesek és egyéb puffasztó zöldségek.
Gyümölcsök közül szőlőt, banánt sem, meg citrusféléket sem. de néha azért kikunyizza magának a citromkarikát. :D
Az állatorvos azt mondta, hogy minél zöldebb egy zöldség, annál jobb.
9/10 anonim válasza:
valamelyik zöldség nagyonegészséges a kutyának, pl. a sárgarépa és társai jó rostforrás a kutyának.
paradicsomnak csak a zöld részecskéjét nem szabad adni
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen;)
2012. nov. 28. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!