Mi a teszt neve?
Figyelt kérdés
Sziasztok az egyik kérdésnél (sajnos nem tudom melyiknél) láttam egy linket egy tesztet kellett kitölteni és kihozta lista szerűen az első talán 15-20 kutyafajtát sorrendben ami illik a teszt kitöltőjéhez. Elmentettem de most sehol sem találom valaki nem tudna belinkelni hasonló tesztet vagy ha megvan neki akkor azt amiről beszéltem? Köszönöm előre is mindenki válaszát.2013. jan. 15. 14:15
2/8 anonim válasza:
Hehe, kitöltöttem, és megkaptam az összes olyan kutyát, amit nem tartanék sose :D
3/8 anonim válasza:
...nálam is ilyesféle az eredmény, de azt gondoltam, hogy talán az angolom kopott meg ennyire:))
4/8 anonim válasza:
Inkább hagyjuk ezeket a teszteket... :)
Keress neten vagy egy könyvet ahol a kutyafajták fel vannak sorolva képpel és leírással.
Amelyik szimpatikus és kitudod elégíteni az igényeit azt válaszd.
Vagy ha a fajta nem fontos akkor menhelyen ugyan így szimpátiára megérzésre alapozva.
5/8 anonim válasza:
Ezt még én linkeltem be az utóbbi időkben több kérdéshez is. Lehet hogy erre gondolsz. Nekem bevált, segített a döntésben, és olyan kutyákat adott ki, amiket abszolút el tudtam képzelni magamhoz. :)
6/8 anonim válasza:
Most néztem meg az első linket. Tök ugyan az mint amit én linkeltem, csak az enyém magyarul van. Még ugyan azok a kutyák is jöttek ki nekem, ugyan abban a sorrendben. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem a beagle az eldő és ő a kedvencem :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2013. jan. 28. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!