Ez tényleg igaz? A felsorolt tápokat így tesztelik?
Igen sajnos, ez évek óta ismert, bár nem mindegyikről hallottam.. [link]
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket erre!
én ezekről nem hallottam
Hills és Royal canin szerintem a világ egyik legjobb minőségű tápjai,bár nagy reklám tápok
Eukanauba-ról hallottam hogy tesztelik állatokon,és beltartalma is jobb a fenti kettőnek,de ez nagyon drága.
én régen láttam már nagyon ekkor álltam le teljesen a royalról meg a eukanobáról. Amúgy is nekem gondjaim voltak a royallal!
Nekem ezek nem jó tápok! Nálam nem ez a minőségi táp!
Azért mert drága attól nem lesz minőségi valami... nem a kukorica meg a kukoricaliszt és kukoricagluténnál teleszórt szemeteknél kezdődik a jó táp, lásd ( royal )
úristen,erről nem hallottam még :/
mondjuk a linken szerepelt tápok közül egyikkel se etettek
,de a royal az tényleg nem olyan jó minőségű mint ahogy reklámozzák!!!
Azért teljesen tiszta húsból készítenének állateledelt,az árát nem lehetne megfizetni. Egy állat nem azt eszik, mint az ember. Nincs olyan táp a világon, amelyik színhúsból készítené a tápjait.
Sajnálatos, borzasztó a kísérletezés, de szerintetek miként tudnák megállapítani, miből mennyi kell egy tápba, és azoknak mi a hatása a kutyára? Nem kellene egyetlen táp sem, akkor nem volna kísérletezés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!