Mely bullmasztiff kenneleket ajánlanátok az alábbiak közül?
Sziasztok! Tavasszal szeretnék venni egy bullmasztiff kölyköt. Nagyon sok rémhírt olvastam már a rossz helyről vásárolt kicsik későbbi tömeges betegeskedéseiről, így kérném a segítségeteket, hogy az alábbi kennelek közül melyiket/melyikeket ajánlanátok. Ha tudtok mást, természetesen szívesen veszem. A kritériumok: pest, vagy pest-környéki legyen (nem szeretném ha a kicsi első nagy kalandja egy több órás utazás lenne..) illetve mindenképpen csíkosat szeretnék.
A kennelek amiket eddig nézegettem: Safety of Flatland, Korona, PI-ET-RA OF TREFILIO, Warm-Hearted, Friendly Bull, Dark Ghost, Tapiofirst Bigbull, Ranger in the darkness, Binder of Diamond, UK-Bullmasztiffs, Martinkai morcos, Gordon's Lion, Piu Bella Cosa.
Ha esetleg tenyésztő erre tévedne, és tudna ajánlani az meg egyenesen remek lenne! :)
Köszönöm a segítséget előre is.
Szia!
Nekem bullmacim van :)
Ahonnan mi vettük, ő messzebb lenne neked, így nem is írom. Az anyukája a Safety Of Flatland kennelben született. Dp mentesek a szülők is ill. az én kutyusom is.
Nézegesd meg a kutyákat, vedd fel a tenyésztőkkel a kapcsolatot, fontosak a dp szűrések, mindegyik mentes legyen - legalábbis én nem vennék B-s vagy C-s csípőjű szülőtől származó kiskutyát.
Barátnőmék a Glastonbury kennelből vették az ő bullmacijukat, szintén mentes szülőktől, bár náluk most láttam a honlapon, hogy vmelyik kutyájuknak C-s csípője van. Nézd meg a tervezett párosításokat és ha nem találod a tenyésztő honlapján a szűrési eredményeket, kérd el tőle e-mailben!
Én a Korona vagy PI-ET-RA kennelből vennék.Láttam kiállításon kutyáikat,tetszenek.
Nem véletlenül jó nevű tenyészetek.
Koronáról én hallottam több embertől is negatív infókat :(
Mivel személy szerint nem láttam, nem tapasztaltam, így inkább nem keltem senkinek sem a rossz hírnevét látatlanban, de ha elmész hozzájuk, jól nézd meg a körülményeket, hogy tartja a kutyáit ill. a szűréseket kérd el mindenképp - ezek kapcsán hallottam a negatív infókat.
konkrétan nem ismerem őket, de ha vennék őket nézném meg először: [link]
kiskorom óta imádom a masztiff típusú kutyákat és régen olvastam Vágó Tibor: a harci kutyák című könyvet.
ebben több fajtát is felsorolnak köztük a bullmasztiffot.
a fenti kennel egyik kutyája szerepel benne, nekem nagyon tetszik.
régóta tenyésztenek, biztos értik a dolgukat.
Érdekes. Véletlenül nem te írtad ki ezt a kérdést is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3883112-egy-k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!