Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni állatkínzók...

Mit lehet tenni állatkínzók ellen? Tényleg nekem kellet volna érettebben kezelnem a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval 2házzal arrébb lakik egy gyerek 13éves.Máskor is volt már haverom szerint állatkínzása pl.amikor macskát a farkánál megpörgette és kivágta az út közepére.Csórinak az volt a szerencséje hogy nem jött kocsi.

De ma...Buszmegállóból jöttem hazafele és aztláttam hogy a srác az én kutyámat hívja ki pontosabban már ki is hívta.és elkezdte ütni egy bottal.Noha a kutya akkora mint a srác.Odaszaladtam ledobtam a táskámat gyerek elkezdett volna szaladni hótömböt felkaptam utánavágtam.Elesett nyakát megszorítottam felemeltem és bele az árokba.Nagy nehezen kimászott odaszorítottam a kerítéshez,aztán mondtam neki hogy mégegyszer ilyet látok mindegy hogy kinek a kutyája lesz de akkor többet kapsz.Elszaladt.Apám mindezt látta és azt mondta hogy miért bántottam azt a fiút, én vagyok érettebb nem kellet volna bántanom.Persze ő sem bírja a kutyát annyira.

Szóval mit lehetne tenni hogy a jövőben ne legyen ilyen eset, illetve tényleg nem kellet volna bántanom?Örülhet hogy nem ütöttem.

2013. jan. 14. 15:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jól tetted és megértem, de azért vigyázz magadra, nehogy valami baja legyen mert annak te iszod meg a levét.
2013. jan. 14. 16:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha az én kutyámat bárki is bántaná akkor az illetőt biztos az intenzív osztályon kötne ki
2013. jan. 14. 16:35
 23/27 A kérdező kommentje:

Amíg nem lehet bezárni normálisan a kaput addig egy kis elkerített rész van neki éjszakára.Azon nem tud átnyúlni a gyerek még annyira sem hogy valamit is odaöntsön.Meg gondolom tudomásul vette hogy még egy próba és..

Baja tuti nem lett a gyereknek mostis délután visítozva épített hóembert az udvaron.Gondolom azt ütötte már ha állatot nem mer :D

2013. jan. 14. 21:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Igazad volt én is ezt tettem volna.

De

1, mi az hogy hívta a kutyádat? Mindegy hol laksz, a kutyát úgy kell tartani, hogy ne tudjon kiszökni, hozzáférni másokhoz, biztonságosan legyen tartva, és hogy őt se tudják bántani.

2, milyen kutya az aki hagyja hogy egy idegen megverje??

2013. jan. 15. 13:29
 25/27 A kérdező kommentje:

1.Valami kajával csalogatta, és mint mondtam nem lehetett bezárni a kaput.

2.Új a kutyus.Pár hete van nálunk mert a "gazdája" elhanyagolta, utcáról lett befogadva.Tanítva nem nagyon volt most dolgozunk rajta így nem tudja hogy mit szabad mit nem

2013. jan. 15. 15:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül mindenkitől fél nem mer visszatámadni.Volt tulaja sorozatosan verte.Szelíd lány kutya
2013. jan. 15. 15:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Jól tetted, sokan csak az ilyen módszerektől térnek észhez. Amúgy, ha bement a magánterületetekre még jelentsd is fel, azzal már tud mit kezdeni a rendőrség is, a fiút pedig megfélemlíteném, hogy eszébe se jusson többet ilyet tenni, se a te kutyusoddal, sem más állattal.
2013. febr. 13. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!