Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beteg a kiskutyám?

Beteg a kiskutyám?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy extra mini yorkit, és egésznap fosott. De szószerint, folyékonyat. 4x.Ez normális? Szerintem, nem. Komoly lehet? Vigyem el orvoshoz valahova holnap? Hétfőn mindenképpen viszem, chip meg oltás miatt, de s.o.s a dolog?
2013. jan. 12. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Remélem így már jobban tetszik :)
2013. jan. 12. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a kérdező szövegéből nem jön le, hogy az első oltását kapja. Nekem a kutyáim tenyésztőtől vannak, de még így is volt pár oltás, amit már nálam kaptak meg. Akkor most mi a baj?
2013. jan. 13. 00:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha chip-et is kell rakni a kutyába, akkor nagy valószínűséggel nem tenyésztőtől KAPTA.

Oké-oké, kaptad: de kitől?

Kaptál hozzá oltási könyvet? Abban benne van, hogy eddig milyen oltásokat kapott, és mikor. Benne van, hogy mikor született.

Egy kiskutya nagyon könnyen ki tud száradni. A hasmenés legyengíti a szervezetét, ami végzetes lehet.

Akitől kaptad, attól kérd el a "szaporító" telefonszámát, nem minden szaporító erkölcstelen, és aljas. Biztosan tud segíteni. Ismeri a fajtát, az adott kutyát, el tudja mondani, hogy milyen tápod adj neki, ha nem kaptál hozzá. Ha a közelben lakik, akkor lehet, hogy adni is tud.

2013. jan. 13. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
ha tegnap megkapta a kutyát és ma oltani akarja akkor valószínűleg nem kapott oltást! Nincs olyan kutya akit ha megveszel és kapott oltást másnap rögtön vinni kell oltani. Úgy adsz el kutyát hogy minimum 1-2 hétig még nem kell oltani! Mert új környezet, új táp, stressz, stb ilyenkor nem ajánlott az oltás!
2013. jan. 13. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Értem. :) Meg aztán eszembe jutott nekem is, hogy talán chip nélkül nem is oltják be a kutyát... csak már fáradt voltam a korrigáláshoz. :)
2013. jan. 13. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Hivatalosan január 1 után már nem oltják be a kutyát ha nincsen chip, ha a kutya az első oltást megkaptam még január 1 előtt, akkor elképzelhető.

De hivatalosan elvileg nem válthat a kutya gazdát úgy, hogy nincs benne chip, ill. nincs még 8 hetes.

Nagyon sok a meg nem válaszolatlan kérdés ebben az ügyben, remélem több, mint fél nap elteltével már javult az állapota, és semmi komoly baja nincs.

2013. jan. 13. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!