Kiskutyám nagyon beteg lett, de pont most nincs pénzünk állatorvosra, mit tegyek? :S
Én pofáznék a dokinak, de a másik...
Menhely nincs a közelbe, hogy elvidd oda? Később meg majd küldesz pénzt, kutyakaját...
Vagy másik orvos, állítson ki vmi számlát, hogy legyen még pár napod befizetni.
Persze, egy beteg kutyát menhelyre adni, te sem vagy normális. Ráadásul a menhelyek nem szociális intézmények. Szerinted a menhelyeket ki üzemelteti?? Magánemberek, legtöbbször a saját pénzükből és adományokból ill. egy idő után jogosultak az adó 1%-ra. Nem arra vannak h mindenkinek ott segítsenek.
Én visszavinném ahhoz a dokihoz aki 4500-ért képes volt azt mondani h nincs semmi baja és számon kérném rajta. Ám ha további vizsgálatot (pl. vérvétel, ultrahang stb) kell csinálni az sajnos ugyanúgy pénzbe kerül...
A felajánlást köszönöm szépen :)
Remélhetőleg ha nem sikerül addig pénzt keríteni, akkor segítenek rajta úgy, hogy utólag fizessünk...
csak eléggé kétségbe vagyok esve, itt ülök egyedül szerencsétlen kutyával, és rossz nézni ahogy szenved, meg hát már eléggé utál amiért próbálok egy kis vizet beleerőltetni...
az orvost meg már kiosztottam telefonon, annyit tudott segíteni hogy azonnal vigyük be ultrahangra - pénzért természetesen. Nem volt neki elég tegnap a tartalék pénzünk :)
A kutya akkor hány habosat, ha valamilyen mérgezése van, olyankor hideg tejet kell vele itatni, vagy valahogy letuszkolni a torkán. Az valamennyire semlegesíti a mérget.
Próbáld ki hátha jobban lesz, mi is jártunk így a mi kutyánkkal!
Egy próbát megér szerintem.
Pedig valahonnan kéne kölcsönkérni...
A 2. válaszoló nagyon kedves,hogy küldene pénzt,de mire az odaér,több nap,a kutyust viszont hamar állatorvoshoz kéne vinni.
Szomszédtól kérdezzétek meg,rokonok,barátok,barátnők,ismerősök.
Szegény kutyus.
Hát nemtom, én nem vagyok pénzes, de ezt elképzelni sem bírom, hogy ilyen rendkívüli esetben hogy lehet az ember utolsó pénze 4500 forint? :S
Pedig muszáj lesz kölcsönkérned, de ne itt a neten, hanem a baráti körben. Nem hiszem el, hogy nincs ott, aki megsajnálja azt a kutyust és nem ad!
Ha ismernélek, simán adnék!
Keress sürgősen egy kevésbé pénzéhes dokit.
Én olyan dokihoz viszem a cicámat mindig, aki szereti is az állatokat, és nem csak a profitra hajt.
Amíg el nincs látva az állat, az összeg szóba sem kerül.
A neten tudsz keresni állatorvost, szerintem.
Kívánom h mielőbb meggyógyuljon a kutyusod, de lépj minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!