Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt miért csinálja Cesar Millan?

Ezt miért csinálja Cesar Millan?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan youtube linket küldeni melyben a következő rész szerepel és teljes adás?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ihXq..

Itt én nem értem miért érinti meg Cesar a kutya orra fölötti részt 1:12 környékén? Mintha direkt ingerelné?

#kutya #Cesar Millan #ételagresszió
2013. jan. 12. 19:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jókat nevettem a 2 "vitázó" hozzászólásán. Én annak adok igazat, aki nem hisz vakon Cesar Millan tanításaiban. Lehet, hogy van némi hozzáértése némely esetekhez, azonban szerintem is van olyan rész, amin én is elhúzom a szám. Például a futópadozás, illetve amikor bökdösi a kezével az amúgy is ideges és félénk állatot. A másik hozzászólónak, aknek 2 boxere van pedig annyit szeretnék írni, hogy nem kell mindent elhinni, amit a tv-ben látsz. Igaza van az előző hozzászólónak, te még valószínű nagyon fiatal, iskolás lány vagy, a rajongó korszakodban lehetsz. Minden fiatal ilyen megvezethető, az idősebbek már másképp látják a világot.

De persze mindenki azt szeret, és abban hisz, amit akar.

2013. jan. 29. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!