Mennyire fontos számodra a kutyád (vagy más állatod)?
Remélem nem néztek ki, mert nekem csak cicàm van.
De o mindennél fontosabb, bàrmit megtennék érte. Tokéletesen megértem mindig, ez a kapcsolat valami csoda :)
nekem az életem legfontosabb részei a kutyáim. mindennél jobban szeretem őket!
hihetetlen egyéniség mindkettő:) az foxi keverék kiscsaj olyannak tűnik, mint a kezesbárány, félős, szelíd kutyuska, szemtől szembe szinte hódolattal tekint a barátomra, aki letiltotta őt az ágyról. ezt a kutya látszólag elfogatda. aztán, amikor a páron nincs itthon, de néha akkor is, amikor a vc-re megy, a kutyikám felugrik az ágyon az párom oldalára és őrülten hempereg, jelzi, hogy igenis ÖVÉ AZ ÁGY. mikor észleli, hogy a barátom, visszarohan a kosárába és a világ legártatlanabb tekintetével néz rá:DDDDD én meg próbálok nem röhögni, nehogy lebuktassam:)
a másik kutyim yorki-bichon keverék, megjelenésre is elképesztően aranyos. ő le nem szakad róla, kísér mindenhova, és folyton puszilkózunk:) kb 3 kg, de olyan hevesen támad (amitől még poénosabban néz ki), mintha min. ónémetjuhász lenne:)))
IMÁDOM őket!!!
Nekem 2kutyám5cicám,6hörim van.
Úgy szeretem őket ahogy vannak...az életemnél is fontosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!