Kint sétáltunk, futkározott a kutya, majd arra lettem figyelmes, hogy remeg és amikor közelebb jött, azt láttam, hogy megnőtt a hasa, kemény. Bejöttünk, bent rohangál, zavarodott, fetreng, mi baja lehet? Nagyon aggódom érte! 4 hónapos keverék kölyök.
ma 11:14
először is a leírtak alapján feltételeztük ezt. majd a 20. menj orvoshoz felkérés után a kérdező benyögte hogy a kutya már jól van a hasa lement. hogy őszinte legyek én ezt kétlem, legyen az gyomorcsavarodás, vagy csak egy egyszerű bekajálás a has nem fog lelappadni pár perc alatt. arról nem is beszélve hogy a totál zavarodott fetrengő kölyök sem egy normális látvány. itt kitérnék még arra is hogy hiányolom hogy a kérdező nem írta meg hogy a kutya esetleg hányt (kihányta azt amit megvett). ebben az esetben el is hiszem hogy lejjebb lappadt a hasa mert kiürítette magából a tartalmat. figyelmen kívűl hagyod azt a tényt is hogy a kérdező ahelyett hogy orvoshoz ment volna inkább csak végignézte ahogy a kutyája szenved ami már elnézést de szerintem szintén egy megemlíthető probléma.
Az állatorvosok normálisak szoktak lenni ilyen esetekben. Elviszed mert nagy a baj, megmondod hogy később tudod kifizetni. Hidd el, bele fog menni, nem fogja hagyni meghalni a kutyust.
És többet ne sétáljatok közvetlenül etetés után!
Ez ugyanaz a kutya, amelyik a saját pisijét issza?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3853190-a-kut..
Hó eleje van, ha ilyenkor nincs pénz állatorvosra, akkor mikor van?!
Csak mert szerintem ideje lenne elvinni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!