Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kint sétáltunk, futkározott a...

Isten Keze kérdése:

Kint sétáltunk, futkározott a kutya, majd arra lettem figyelmes, hogy remeg és amikor közelebb jött, azt láttam, hogy megnőtt a hasa, kemény. Bejöttünk, bent rohangál, zavarodott, fetreng, mi baja lehet? Nagyon aggódom érte! 4 hónapos keverék kölyök.

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 10:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%

ma 11:14

először is a leírtak alapján feltételeztük ezt. majd a 20. menj orvoshoz felkérés után a kérdező benyögte hogy a kutya már jól van a hasa lement. hogy őszinte legyek én ezt kétlem, legyen az gyomorcsavarodás, vagy csak egy egyszerű bekajálás a has nem fog lelappadni pár perc alatt. arról nem is beszélve hogy a totál zavarodott fetrengő kölyök sem egy normális látvány. itt kitérnék még arra is hogy hiányolom hogy a kérdező nem írta meg hogy a kutya esetleg hányt (kihányta azt amit megvett). ebben az esetben el is hiszem hogy lejjebb lappadt a hasa mert kiürítette magából a tartalmat. figyelmen kívűl hagyod azt a tényt is hogy a kérdező ahelyett hogy orvoshoz ment volna inkább csak végignézte ahogy a kutyája szenved ami már elnézést de szerintem szintén egy megemlíthető probléma.

2013. jan. 11. 11:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, sok kedves hozzászóló. A kutya jól van, teljesen lelappadt a hasa. Játszik, szaladgál, nyugodt.
2013. jan. 11. 11:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nekiesni. Velem is törént már ilyen. Kajálás az eset előtt 2 órával volt, viszont volt egy kocsiút benne. Szaladgált, majd egyszercsak inkább lefeküdt. Aztán láttam, h akkorára fújódik, mint egy lufi. Vidéken voltunk, zsákfalu, orvos 40 km, vasárnap reggel. Ott agyaltam h hová rohanjunk, hol van legközelebb orvos. Egy ötlettől vezérelve felállítottam a kutyát és noszogattma a járásra. Két percnyi járás után böfögött egy akkorát, hogy nem hittem el, és nekiállt pukizni. Elöl-hátul szelelt kb egy percig, majd rohangált tovább.
2013. jan. 11. 11:39
 24/27 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatal kutyánál nem fordulhat elő gyomorcsavar.
2013. jan. 11. 13:46
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Az állatorvosok normálisak szoktak lenni ilyen esetekben. Elviszed mert nagy a baj, megmondod hogy később tudod kifizetni. Hidd el, bele fog menni, nem fogja hagyni meghalni a kutyust.

És többet ne sétáljatok közvetlenül etetés után!

2013. jan. 11. 14:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem sétáltunk evés után...
2013. jan. 11. 15:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Ez ugyanaz a kutya, amelyik a saját pisijét issza?

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3853190-a-kut..

Hó eleje van, ha ilyenkor nincs pénz állatorvosra, akkor mikor van?!

Csak mert szerintem ideje lenne elvinni....

2013. jan. 11. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!