Perelni akarnak! Szerintetek van okom félni?
Ma amikor sétáltattam a kutyám, az egyik portáról kijött egy staff vagy pitbull vagy ehhez hasonló keverék, nem tudom, nem is érdekel a fajtája. a lényeg, hogy ránk rontott, és elkapta a kutyámat. szerencsére nem lett komoly baja az enyémnek, csak felszíni sérülés, de amikor láttam, hogy az a dög belekapaszkodott az enyémnek a lábába, és elkezdte tépni, akkor felrúgtam a kutyát.
Nagyon szerencsétlenül találtam el, mert pont arcon rúgtam, és a szája is elkezdett vérezni. Már nagyon bánom, meg akkor is nagyon megijedtem, mert nem akartam ezt, csak azt, hogy elengedje az enyémet. a nagy hangzavarra kijött a gazdája, és közölte hogy felfog jelenteni állatkínzásért. erre ugye kezdődött a szócsata, hogy én is felfogom, de mivel látszott a gazdán, hogy jó ha a 8 általános elvégezte, ezért amikor próbált kioktatni fogtam magam, otthagytam, és elmentem a dokihoz, akinél 7000ft-t hagytam ott, mert nem láttam annak a kutyának az oltási könyvét, ezért kapott valami injekciót az enyém, plusz a fertőtlenítés, meg bevan most kötve a lába.
szerintetek, ha feljelent, akkor van esélye megnyerni? végülis, én is hibáztam, mert nem kellett volna ekkorát rúgnom.
Nem kell a pontokkal foglalkozni. Azt meg kell hagyni a nyeretlen kétéveseknek. Eleve olyan is pontozhat, aki még egy db betűt le nem írt ezen az oldalon.
A lényeg a párbeszéden van. Azon, hogy aki kérdezett, kapott-e választ arra,amiért ide írt. Ha vita alakul is ki néha, az meg a kérdező dolga eldönteni, mit tart meg magának belőle.
"Ha vita alakul is ki néha, az meg a kérdező dolga eldönteni, mit tart meg magának belőle."
Ez igaz. Viszont a viták általában a kérdéssel kapcsolatban történnek. A kérdező pedig épp azért tette fel a kérdést, mert nem tudja rá a választ, illetve több lehetséges válasz közül nem tudja eldönteni, hogy melyik a valós és melyik a hamis. Egy vita alatt pedig (pont a vita mibenlétéből kifolyólag) általában a legtöbb válasz előkerül, legyen az igaz vagy hamis. Tehát a kérdező rosszabb esetben kap több választ is, amikből továbbra sem tudja eldönteni, hogy melyik lehet a valós, igaz. Ezért lenne értelme a pontozásnak, mert valószínűsíthetően a többség ismeri a helyes választ, és azok is kinyilatkoztathatják álláspontjukat ezen a módon, akik egyébként nem kívánnak belefolyni a vitába. Így a "többségi szavazás" alapján tudná eldönteni a kérdező, hogy mi a valós, mi a helyes válasz.
Ám pont ezt a rendet, lehetőséget borítják fel azok, akik szisztematikusan lepontoznak mindenkit, akiknek az álláspontja nem tetszik nekik - függetlenül attól, hogy az takarja-e az igazságot avagy nem. Ha úgy tetszik, károsan befolyásolják, manipulálják a "szavazás" végeredményét. Így tehát a kérdezők számára ez az utolsó mentsvár is hamisnak bizonyulhat, hamis képet adhat.
Remélem érthető, hogy mire akarok kilukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!