Kutyaiskola? (lent)
Van egy másfél éves aussiem, és szeretném kutyaiskolába vinni. Eddig még nem voltunk sehol, sem kiállításon, sem versenyeken sehol. Nagyon szeret labdázni, futni és frizbizni.
Miket tanulhatna egy suliba? Mi lenne a fajtának a legjobb?
"Ja és Ági és a többiek is DASZEból jöttek... ez is sokat elmond"
Ez nem mond el semmit... Ha én elmondanám, h hol kezdtem és hova jutottam... a kettő között nem lehet párhuzamot vonni. Illetve általában az ember egy helyről azért megy el, mert ott már nem tud fejlődni. Ez is sokat elmond. Én ismerem kb mind a két klubnak a tagjait, versenyzőit, hozzáállását és azért még mindig a DKSK-ra szavaznék...
Nem szeretnék belefolyni a vitába.
(Elég buta dolog, amit sikerült itt összehozniuk a válaszolóknak,pártállástól függetlenül.)
Nagyon szívesen látunk az iskolánkon minden érdeklődőt.
Én magam azt szoktam ajánlani ,hogy személyesen keressék fel az érintett iskolákat egy egy kiképzés erejéig. Ez alapján lehet dönteni.
Debrecenben 3 helyen lehet agilityzni.
DKSK
DASZE
A Te kutyasulid.
Egyik iskoláról sem írnék rosszat ,mindenhol szakmai munka folyik.
Az hogy hol fogod magad jól érezni, akkor derül ki ha mindenhova elmész. Megnézed hogy melyik stílus fekszik jobban , a saját és a kutyád temperamentumához.
Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.
Sipos-Csobán Rita
UI: Kellemes KULTURÁLT kutyázást mindenkinek !
Ne haragudjatok meg, de úgy gondolom jogtalan mindaz amit mondtatok! Én például Ágiéktól jöttem, a kutyám agresszív volt, és senki nem foglalkozott vele! Mondtam Áginak, azt mondta, hogy biztos azért van, mert még nem ivartalanítottuk!
A DASzE-hoz fordultam, és ott nagyon sokat segítettek rajta!
Nem mondom azt, hogy annyira rossz lenne a DKSK! Ágitól nagyon sokat lehet tanulni! De számomra nem az a közösség, hogy én elmegyek oda, vannak 5-en 6-an kedvencek, és a többiek meg csak a pénznek vannak ott, alig tanulnak valamit.
És számomra még az is elég ellenszenves volt, hogy havi 8000 forintot kellett kifizetni a hónap elején és ha csak egy edzésre tudtál elmenni, akkor egyre! A pénzt vissza nem kapod!
A kutyámat megharapta az ottani kutya, aztán megszakadt a farkaskörme. Aznap fizettük a 8ezer forintot és alig fél edzésen voltunk kint! Abban a hónapban már nem is tudtunk elmenni, mert operálni kellett 2 lábát a kutyámnak! Aztán következő hónapban megint fizethettük a 8ezer forintot!
2-en vagyunk a csapatban, akik Ágiéktól jöttek el, én úgy gondolom, a legjobb ötlet volt! Mindenütt vannak jótékony viták, és olyan dolgok amik megbeszélésre kell kerüljenek, de ez Ágiéknál nem ment!
Én a többiek bármit is mondanak, a DASzE-t ajánlom! Az első alkalommal mikor kimentem mindenki segítőkész volt! És mai napig egytől egyig mindenki az!
Mikor agilityztünk megkaptam Zsuzsi egyik kutyusát, egy pici hibát csináltam, nem jól fordítottam a következő akadályra, és megint átugrotta az ugrót. Legalább 3-4-en jöttek a segítségemre, hogy ezt így és így csináljam és úgy sikerülni fog. Mikor sikerült, mindenki együtt örült. Ágiéknál sokszor mikor hibáztam, senki nem mondta el mi a hiba, csak mondták, hogy menjek le a pályáról és következőleg próbáljam meg újra.
És sok sikeres versenyző van a DASzE-ban is! Csak nézz körül kedves válaszoló!
Én Pesten agilityzem ( éltem vidéken is ) így tudom ki kicsoda.Nem védek nem támogatok senkit ,de szerintem ez ide tartozik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3861706-miert..
Egyébként meg az a legjobb amit mondtak ,menj el minden lehetséges isibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!