Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaiskola? (lent)

Kutyaiskola? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves aussiem, és szeretném kutyaiskolába vinni. Eddig még nem voltunk sehol, sem kiállításon, sem versenyeken sehol. Nagyon szeret labdázni, futni és frizbizni.

Miket tanulhatna egy suliba? Mi lenne a fajtának a legjobb?

2013. jan. 9. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Az agilityt kipróbálhatnátok.
2013. jan. 9. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem írónak! Az agility nagyon jó sport egy ilyen kutyának! De a Dog Dancing is nagyon jó!
2013. jan. 9. 19:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Az agilityre már én is gondoltam. Debrecenben lakok.
2013. jan. 9. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Keresd Tóth Ágit Debrecenben!!
2013. jan. 9. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:

A DASZEt ajánlom. Ők sok mindenben jók ,sportos családi kutyát szeretnél Ők a Te embereid. Keress rá a neten.

Ja és van aussie a csoportban 2 is.

Ági eredményes sportoló de mint tréner.... neee ( még agilityben sem eredményes rajta kívül más , máshoz meg nem ért. De jó fej és jót lehet vele partyzni ha ez esetleg érdekel. :D

2013. jan. 10. 00:24
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Miért DASZÉból ki eredményes?? :DD

Áginál meg vannak nagyon jó kvalitású emberek csak nem olyan fanatikusok... ott volt egy lány egy pumival, tök jól mentek, mostanában nem látom versenyen, egy másik egy jack russellel, szintén...

2013. jan. 10. 08:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát meg lehet nézni videókat nyugodtan :) És döntse el mindenki maga. Nem veszekedni akarok.

Ja és Ági és a többiek is DASZEból jöttek... ez is sokat elmond.Én már nem járok mert elköltöztem.

2013. jan. 10. 11:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Van még a TKS , de Ők végkép csak legeltetnek.
2013. jan. 10. 11:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) utána nézek
2013. jan. 10. 12:46
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Csak a DKSK ,a többiek gyökerek :D
2013. jan. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!