Lehetséges hogy problémám lesz belőle?
Felelőtlen vagy ,és ha egy gyerek sétáltat egy kiskutyát ,lerántja azt is? Bilincsben visznek el. Szégyen ,nem való neked kutya nem hogy amstaff ami fegyver.
Remélem feljelent és legalább eltiltanak az állattartástól!
6 hónaposan ilyet, te jó ég mi lesz ha felnő...
A másik kutya milyen fajta és milyen idős?
Milyen sérülések azok ami ennyibe kerülnek?
Illetve kölyök kutya hogy tud ilyen károkat csinálni?
Gondolom valami törpecirkáló volt...
Az a baj hogy simán megértem a csajt (megy az ember az utcán és neki ront egy harci kutya...), az hogy megvédte az meg teljesen helyén való anyai védő ösztön.
Ha 24 éves vagy, akkor azért azt sejthetted volna hogyha valamidet elveszik akkor azzal lehet zsarolni téged, pláne ha te vagy a sáros. Gondolom hogy akkor nem tudhattad hogy a csaj szívózni fog veled és megbíztál benne, de elkellet volna menned vele együtt az orvoshoz, és akkor ez az egész nem lenne.
(Vagy csak megmutatod neki esetleg hagyd lefényképezni,felírni, de ne add oda)
Akármit csinálsz, legyen róla szerződés 2 tanúval.
Remélem elegen megmosták a fejed ahhoz hogy komolyan vedd a nevelését, mert ha 6 hónaposan itt tartsz és nem javítasz a helyzeten, olyan is előfordulhat amiért akár börtönbe is mehetsz, nem vicc.
Jah és valahogy keríts pénzt, mert ez nem kifogás 24 évesen hogy "dehát fizetni azt nem tudok".
A csajszi fehér?
Bár mindegy, jelentsd ki hogy természetesen kifizeted az orvosi kezelés árát, illetve ha szükséges akkor a további ebből adódó költségeket, de csak számla ellenében, és beszélj az orvosával (szerencséd hogy nem korrupt a doki).
És erről is papír!
És kérdezd meg tőle hogy milyen alapon mire hivatkozva számolta ki a 100 rugót.
Írd meg a fejleményeket, szerintem sokakat érdekel.
(Amúgy a tied hh nem sérült meg? nagyon fura ez nekem 6 hónaposan, pláne hogy meg is sebezte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!