Lehetséges hogy problémám lesz belőle?
Természetesen nem tud, akkor sem tudom hol tudott kiszökni.
Most szóltak hogy le akarták fizetni az állatorvost hogy számlákat gyártson de nem fogadta el. Most azért a hámsérülésért akarnak beperelni ami a kiscsaj kezén volt. Ezzel mit kezdjek?
Nem vad kutyus emberekkel barátságos és nem szokott vadulni sem. Van egy másik dándog keverékünk és azzal együtt van kint az udvaron és soha semmi gond nem volt velük még. Persze kölyökkutya lévén ugrándozik meg rágcsál mindent de ennyi a max. Nem tudom mi ingerelte fel abban a kutyában és most nem akarom hogy azt gondoljátok rossz ember vagyok de aki benyúl két verekedő kutya közé mégis mit gondolt?!
Ezért nem értem az egészet hogy mégis mire számítsak ha beperel minket!?
Sajnos ha kifizeted az orvosi költségét a kutyának, amit persze számlával igazol, még akkor is beperelhet az illető, aminek következménye, hogy pénzbírságot kapsz, és lehet hogy még a kutyát is elveszik tőled, amit így hirtelen felindulásból helyeselnék is.
Nem ítélkezni akarod feletted (nyilván nincs is rá jogom), és szerintem érted is ennek a felelőtlenségnek a súlyát is. De ha 6 hónaposan a kutyád agresszív, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy egyáltalán hogyan nevelted eddig, és tényleg te vagy-e számára a megfelelő gazda.
Ha nálad marad a kutya, fontos hogy neveld meg, mert az a kutya, ami egyszer már kiszökött, egy a gazda szerint kutyabiztos kertből, ugyanúgy megtalálja majd a lehetőséget egy újabb szökésre.
Egyébként én a helyedben mentem volna vele az állatorvoshoz és semmilyen körülmények között nem adtam volna oda az oltási könyvét a kutyámnak, hiszen az olyan mint a "személyi igazolványa". Követeld vissza az oltási könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!