2 éves a labradorom, kb. 8 hetes kora óta folyamatosan kapja a lupo san márkájú zöld kagylót! most fogyott el neki, vegyek megint és adjam tovább vagy elég mostmár kúra szerűen adni azaz minden kúra közben hagyjak ki 2 hónapot?!
2013. jan. 8. 10:38
1/9 anonim válasza:
Szerintm most már elég ha kúra szerűen adod, bár a folyamatos szedéstől sem lesz baja.
2013. jan. 8. 10:52
2/9 A kérdező kommentje:
csak azért rossz kb. havonta vagy másfél havonta a +7000ft kiadás. :) ígyis sokba kerül a táp és a kullancs elleni spot.. :) de ha eddig kibírtam akkor ez utánis kifogom és veszem neki!
Pontosan ugyanaz, mint a Luposan, csak sokkal olcsóbb. Egyébként azt sem teljesen értem, hogy a humán zöldkagylónál sokkal alacsonyabb mennyiség a napi adag embernek, mint amit a luposan javasol kutyának.
A lényeg, hogy az én kutyámnak már kialakult térd problémája van, és dokival egyeztetve adom neki ezt a zöldvér cuccot, és ugyanúgy tünetmentes tőle, mint a Luposantól.
2013. jan. 8. 11:06
4/9 anonim válasza:
Ha egészséges a kutya. Tehát a Dp-je rendben van.
Ha nem csináltok vele semmi sportot tartósan,akkor elég neki a tél beállta előtt egy kúra.
2013. jan. 8. 11:14
5/9 anonim válasza:
A 600 g-os lupo san kb 4 hónapig elég a boxerünknek, nem lehet hogy esetleg többet adsz mint kellene? Első voltam.
2013. jan. 8. 11:15
6/9 A kérdező kommentje:
nem, napi 1 egész kanállal kell neki adni (36kg) és így jön ki kb. 40 napra egy 600grammos
2013. jan. 8. 11:17
7/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha már nincs fejlődésben, akkor nem kell már adni neki. Én a helyedben inkább a kilóiból faragnék le kicsit, és máris egészségesebb lenne az izületeinek, mert ez a 36 kiló sok!
2013. jan. 8. 12:28
8/9 anonim válasza:
A 36 kg elvileg nem sok a standard szerint, a mi boxerünk még kölyök 26 kg igy kap napi fél kanállal. Mi a dokivall deszéltük meg de szerintem is elég ha mostantól kúraszerűen adod neki. Mert ahogy írtam szerintem nem árt viszont felesleges. Ha eléri a másfél két éves kort mi is kúraszerűen fogjuk adni.
Itt az utolsó hozzászólást olvasd el. Az én kutyám is egészséges, most rendeltem neki. Én megelőzés céljából fogom neki adni, és így szerintem felesleges az előírt mennyiség, elég lesz a kevesebb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!