Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok erről a száraztá...

Mit gondoltok erről a száraztápról?

Figyelt kérdés

Friskies balance, rich in meat a neve. Elolvastam az összetevőket, nem találtam egy E-t sem, állítólag tele van vitaminnal, dehát mondani akármit lehet.

Kérlek mellőzzétek a heylesírással kapcsolatos beszólásokta, senkit se hülyézzetek le, és ha nem tetszik a kérdés ne válaszoljatok.

Előre is köszönöm!

2009. aug. 27. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó. Alacsony kategóriás táp, legrosszabb esetben is Happy Dogot vegyél, ha megteheted, Acana vagy Royal Canin.
2009. aug. 27. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a hátulját és hogy hány százalék hús van benne. És gondold mellé át, hogy a kutya ragadozó állat és elég-e neki annyi. ( 10%-nál kevesebb biztos nem elég)

Nézd meg, hogy színesek-e a tápszemek, ha igen, hagyd az egészet, tele van színezővel...

Amúgy szerintem sem túl a jó a friskies, még ha rá is írják, hogy rich in meat... bár a kategóriájában szerintem még ez a legnormálisabb...

2009. aug. 27. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem csak ezt kap enni, kap mellé házikosztot, mindig főzünk is neki... Legrosszabb esetben is konzervet kap hozzá.
2009. aug. 27. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
A konzerv sem jobb, sőt még drága is. Főleg ha belegondolsz, hogy annak nagy része víz. Egyszer önts ki egy dobozzal a napra, és miután megszáradt, meglátod, hogy milyen kevés "száraztáp" lesz belőle. :)
2009. aug. 27. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ez az össze-vissza etetés azért sem jó ötlet, mert néha ezt kap néha amazt, a végén már magad sem fogod tudni hogy melyik összetevőből mennyit evett meg a kutya, aztán csodálkozol, ha kialakul nála valami hiánybetegség, vagy esetleg elhízik. Azért is jók és kényelmesek a jó minőségű száraztápok, mert abból van a kutyád számára speciálisan összeállított változat, ami tényleg mindenből annyit tartalmaz amennyi neki kell, ráadásul megspórolod a gáz árát és a főzéssel töltött idő helyett tudsz a kutyáddal foglalkozni.
2009. aug. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!