Mennyire hasonlít egymásra belsőleg, tulajdonságokban az (átlag) husky és németjuhász?
A németjuhász sokkal inteligensebb és ragaszkodóbb, mint a husky. A husky nagyon makacs tud lenni, és barátságos.
Nekem jelenleg
németjuhászom van, előtte volt egy husky-nk.
Pont hogy intelligens-okos kutyák, attól hogy makacs még nem hülye. Simán magától rájön hogyan nyílik a kilincs, pont amiért megvan neki ez a saját makacsa akarata bizonyítja az intelligenciáját, mert tudja hogy mit akar, és ez néha nem egyezik a gazdiéval.
Belenézel a szemébe és látod az értelmet.
nekem huskym és német juhászom van.
a német juhász védi a portát, a husky mindenkihez farok csóválva megy.
De, azt cáfolom, hogy a nj okosabb, mint a husky, mert mint az előttem szóló is mondta, a husky magától rájött, hogy hogy kell kinyitni az ajtót, a német juhász sose jött rá erre. pedig van egy pár év köztük!
És, azt is cáfolom, hogy a husky nem csinál szívesen semmit, mert az enyémet folyamatosan tanítom, és igenis szívesen csinálja. Hallgat is rá, nem csak egyik fülén bemegy, a másikon kijön. jó, persze, van olyan, amikor próbál makacskodni, de ha ilyenkor letöröd a szarvát(és nem verésre gondolok ezalatt!!) akkor igenis kezelhetővé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!