Miért nem áll hegyesen a németjuhász kutyám mindkét füle hegyesen? és ki fog valamikor egyenesedni?
nem keverék mert a többi testvérének áll a füle.
az egyik teljesen hegyes a másik csak majdnem. talán ha jól emlékszek lehet volt valamikor az is hegyes de csak egy kis ideig
az anyját láttam-az németjuhász
az apja szintén-az egyik határőré
azért tettem fel a kérdést mert gondoltam valami baja lehet, vagy mondjuk adok neki valamilyen vitaminokat és kiegyenesedik, de ne haragudjatok de eddig semmi értelmeset nem mondtatok
most kérdeztem az apjának és anyjának is van törzs könyve
kösz megpróbálok akkor kálciumot adni
Az én kutyám egyik kölykével volt ilyen gond, nem akartak a fülei szépen állni. Állatorvoshoz vittük, az meg valami textiragasztóval hegyesre ragasztotta. Két hónapig elég furán nézett ki a ragasztóval a fején, viszont abszolút hatékonynak bizonyult a módszer. Most már 4 éves, azóta is gyönyörűen állnak a fülei.
Vigyázat, lehet, hogy nem minden állatorvos ismeri ezt a módszert:) Kissé nonkonformistának tűnt nekem is, de abszolút hatékony!
mindig szoktam venni neki tápot(pedigree, meg mikor milyet), pástétomos kenyeret, meg álltalában amit mi eszünk(töltött káposzta,túrós tészta, tarhonya stb)
kicsi korától adok neki vitamint (косточки)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!