Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem áll hegyesen a...

Kisgaraba kérdése:

Miért nem áll hegyesen a németjuhász kutyám mindkét füle hegyesen? és ki fog valamikor egyenesedni?

Figyelt kérdés
nagyon szép 6 hónapos kb 25 kg kb 60 cm magas, vidám állandóan csak játszana,mozgékony kutyus.

2013. jan. 6. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Még kiegyenesedhet a füle, esetleg képet tudsz róla mutatni? Kisebb korában volt már olyan időszak, hogy felállt neki? Ha igen, akkor valószínűleg csak a fogváltás miatt meggyengült a porc és helyre fog jönni. Ha nem, akkor sajnos nem német juhászod van, hanem maximum annak a keveréke.
2013. jan. 6. 15:19
 2/12 A kérdező kommentje:

nem keverék mert a többi testvérének áll a füle.

az egyik teljesen hegyes a másik csak majdnem. talán ha jól emlékszek lehet volt valamikor az is hegyes de csak egy kis ideig

2013. jan. 6. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha tk nincs, akkor bizony keveréknek számít mindenképp. Így az is nagyon könnyen lehet, hogy az egyik szülőnek köze sincs a nj-hoz.
2013. jan. 6. 15:58
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

itt felfelénéz azért majdnem hegyes, de amugy jobban lehajlik

[link]

2013. jan. 6. 15:59
 5/12 A kérdező kommentje:

az anyját láttam-az németjuhász

az apja szintén-az egyik határőré

azért tettem fel a kérdést mert gondoltam valami baja lehet, vagy mondjuk adok neki valamilyen vitaminokat és kiegyenesedik, de ne haragudjatok de eddig semmi értelmeset nem mondtatok

2013. jan. 6. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kis kalciumot meg lehet próbálni adni neki, aztán meglátjuk mi lesz, nem mondom, hogy attól biztosan felegyenesedik neki.
2013. jan. 6. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:

most kérdeztem az apjának és anyjának is van törzs könyve

kösz megpróbálok akkor kálciumot adni

2013. jan. 6. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Mit kap enni a kutyád?
2013. jan. 6. 17:06
 9/12 Akeela válasza:

Az én kutyám egyik kölykével volt ilyen gond, nem akartak a fülei szépen állni. Állatorvoshoz vittük, az meg valami textiragasztóval hegyesre ragasztotta. Két hónapig elég furán nézett ki a ragasztóval a fején, viszont abszolút hatékonynak bizonyult a módszer. Most már 4 éves, azóta is gyönyörűen állnak a fülei.

Vigyázat, lehet, hogy nem minden állatorvos ismeri ezt a módszert:) Kissé nonkonformistának tűnt nekem is, de abszolút hatékony!

2013. jan. 8. 14:55
 10/12 A kérdező kommentje:

mindig szoktam venni neki tápot(pedigree, meg mikor milyet), pástétomos kenyeret, meg álltalában amit mi eszünk(töltött káposzta,túrós tészta, tarhonya stb)

kicsi korától adok neki vitamint (косточки)

2013. jan. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!