Én is ezen gondolkoztam meg csak féregtelenítve vannak. Sőt 6 hetesen még az anyjuk mellett a helyük. Én csak kérdeztem nekem innen nem kell kiskutya. :D
Csak gondoltam rá kérdezek ti mit válaszoltok. :)
Inkább kivárom a biztos tenyésztőt. :)
Oltással, chippel mindennel együtt. :)
Csak ez engem felhúzott, hogy ennyiért adja aztán kitudja mifélék. Nálam már 1 megszokott van tenyésztőknél sose láttam olyan kiskutyát aminek nincs zoknija itt meg mindnek alig van valami fehér zokni.. Hirdetésben 5 heteset ír.. Na mindegy ne is beszéljünk a szaporítóról.. :D
Legalább féregtelenítve vannak, és úgy néznek ki.
Vagy direkt szaporító vagy becsúsztak a kölykök.
Érdeklődd meg nála hogy jöttek össze a kölykök, a 35 ezer szaporító ár, de ahogy elnéztem a kicsiket szerintem mind2 szülő berni lehet, de mindig az a legjobb ha személyesen megnézed a körülményeket.
De a születés óta eltelt vagy 36 nap, azóta talán már találtak is gazdát.
Áhh..jó nekem a kenneles kutyus. :D
Szaporítótól nem veszek. Inkább szűrt szülőktől, törzskönyvel, chippel, oltva, szép rajzos kölyköt. :)
A TK - ról, valószínűleg laikusok beszélhettek itt! Ha tudnák, mi a TK kiváltásának a feltétele, nem esküdöznének ennyire!Csak egy példa! 1 és fél éves, Chihuahua, / csivava/ tökéletes papírokkal, 9,5 kg!Szerencsétlen gazdi, kiállításra is nevezte, és 120000 ft- ért vette! Ja, a szerződés? A MEOE általi forma szerződés!
- A tenyésztő a kutyát megtekintett állapotban adja el, FELELŐSSÉG VÁLLALÁS NÉLKÜL A SZERZETT ÉS ÖRÖKLETES HIBÁKRA, HIÁNYOSSÁGOKRA.
- A TENYÉSZTŐ NEM GARANTÁLJA, HOGY AZ ELADOTT KUTYA TENYÉSZTÉSRE, ILLETVE KIÁLLÍTÁSRA ALKALMAS LESZ! / - na ez egy 180000 ft - os kutya esete! akkor most mi van? /
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!